Secda Sevgi-59 şuan araştırma yapmaktayım 5+6 daha hiç doktora gitmedim sadece sağlık ocağından tahlillerimi yaptridim 7 haftalık olayım öyle gidecegim
Aybars1K Dileek22 Genesis plazada ümit ekmen bey var onunla yaşam hastanesinde doğum yaptım çok memnunum kendisinden ve hastaneden şuan 700 olması gerekiyor muayene ücretinin
Ayfer- Sevgi-59 nasıl oluyor yarı özel ? Bilmiyorum kusura bakmayın. Ben mhrs den randevu bakıyorum ama sadece şehir hastanesi çıkarıyor başka hastane çıkarmıyor
Sevgi-59 Ayfer- mhrs den alınmıyor internete nkü araştırma hastanesi online randevu yazın ya da direk telefon numarasıyla arayın özel randevu almak istiyorum deyin , ücreti de 260 dı sanırım
Ayfer- Sevgi-59 peki siz doğumu da orda mı düşünüyorsunuz? Doktor seçme imkanı oluyor mu yoksa normal devlet gibi nöbetçi kim varsa o mu yaptırıyor doğumu? Bilginiz var mı
Sevgi-59 Ayfer- normal doğumda nöbetçi kimse o yapıyor, sezeryan olursa kendi doktorun girip yapıyor, ben araştırma hastenesinde yapacagım doğumu normal ya da sezeryan hangisi olursa 🙏🏻
nur_mom Sevgi-59 merhaba acaba ultrasonu renkli mi ? Çıktı falan veriyor mu ? Yeni gelicez Tekirdağ a muayene olmak için mutlaka gideceğim umarım memnun kalirim