2bebek1huni Burnumageliyoduslkmsn bacim sen kaç haftaliksin o kadar çok doguramiyorum postunu gördüm ki gözümde 52+5 gibi canlanıyorsun 😃 inşallah yakin vakitte sağlıcakla kucağına alırsın bebisini sjdjdjd
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn burdan gelir bulurum seni benim gelinim var diye geziyorum ortalarda 😱😱😱yoksa yokmu ana kandirikmi tu
Burnumageliyoduslkmsn Hazalaskin Deletedmom_116 Zumzugukodummuzzingillatirim Cigerekacankedituyu runkli0606 Deletedmom_103
Hazalaskin Burnumageliyoduslkmsn ben şaşırmam çok 😂 bu hayatta daha şaşılacak şeyler yaşadım 😂 ama sana en büyük küfürlerimden olan aptal salak falan derdim sinirlenip 😂
Burnumageliyoduslkmsn Hazalaskin en büyük küfrünu yiyim sjsjsj küfür hoşlanmam kaba gelir ama bazen rahatlatıyor ya
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn ya hahahahahahaha aşko bırak bu işleri şimdi nedir yok mu bi belirti lalalalala
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn aşko kötü bı haberim var ama dogucak bebiş göbeğine hiç benzemiyo bu sjsjs
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_103 yok kanka , bekliyoruz 🥴🥴 annenide bir akraba bı yere çağırıyor beni darliyor dogurda gitmiyim hadi seni bahane edicem diyor😁
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn aşko bu bebek aşağıda olması lazım değil mi ağzından mı çıkmayı planlıyo akakakskkajajajs
Deletedmom_116 Banada diyolar sen yemek yemisisn fazla kaçmış çocuk yok send ejssjsj Aşağıya inince mıdır nedir kayboldu gitti karnım,😂😂
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn herkes el ele verip şu sıpanın gelmesini bekliyor ya rabbi aksmammsmama