Cigerekacankedituyu Burnumageliyoduslkmsn eee nası ya sen fake değil misin? Sana fake diyenler f*k yu diyemiyor muyuz? Püüüüüğ. Neyse ne zaman doğurcan? Tarçın içtin mi? Ananas yedin mi? Kocana yanaştın mı? Yeter kız doğur artık
Burnumageliyoduslkmsn Cigerekacankedituyu hepsini yaptım eşimin yigenleri geldi PS oynuyorlar gitsinler bida cullanayim adama sonra duş usumezsem yürüyüş
Zumzugukodummuzzingillatirim KLORAKHANIM eğer çıkarsa bu bana focuslanıp rüya görmen için darlıyacağım seni
Burnumageliyoduslkmsn KLORAKHANIM 2 günümüz kaldı demek hadi inşallah @Zumzugukodummuzzingillatirim bununda tesbihi var seninde rüyalar tarikat kuralım bende istihareye yatarım
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn herkes el ele verip şu sıpanın gelmesini bekliyor ya rabbi aksmammsmama
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn Google a yazmış hamile karnı dkdkdkd almış atıyo lflflf
Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim teyzeni arada bı tesbih sallasin tesbih çeksin bişey yapsın 🥴😁
KLORAKHANIM Zumzugukodummuzzingillatirim kız ben mutii yi de Bi cafede hamile görmüştüm ama çok sıcaktı hava yaza da onun haberi alırsak eğer uyumaya korkarım 😅
Cigerekacankedituyu Burnumageliyoduslkmsn ay şşaka yapıyorum, yaptığını biliyorum 😅 Ben inanıyorum 2 gün içinde doğacak bu çocuk 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn arkadaşlar bizde keramet tesbihte değil teyzemizde dmdödöd
Burnumageliyoduslkmsn Hazalaskin en büyük küfrünu yiyim sjsjsj küfür hoşlanmam kaba gelir ama bazen rahatlatıyor ya
Burnumageliyoduslkmsn KLORAKHANIM benimde rüyalarım çıkıyordu bı ara ama şeytani rüyalar görüyordum çok dehşetli mesela amcam kızının bacaklarını kırıp sobaya atıp yakıyordu ablamla izliyorduk iki gün sonra oraya gitttik kız ablamla oynarken ayağını kırdı dhshshs
Humeyraeslem1 Burnumageliyoduslkmsn Hayirlisi olsun ya hem bebegin anne karnında kalması iyi birsey 44 e kadar yolu var😅😅
runkli0606 Burnumageliyoduslkmsn Valla canım normalde inmesi lazım bebek pozisyonu nasıl ulrasonda bsş gelişmiş makat gelişmi