Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn şüphelendik… Artık şaibelisin. Ya o çocuğu çıkar göster yada kimliğini açıkla.
Zumzugukodummuzzingillatirim Sila66 herkes tc yada insta versin diğer türlü 10 lafın 9 u yalan biri şaibeli derimd dödllf TCdende sicil sorgulatıcam kdlfşcşf
Burnumageliyoduslkmsn Cigerekacankedituyu millete yorum da yapmak istemiyorum gören direk yazıyor millet kocasını kaynanasını unutup tarçın kaynat iç yazıyor xjsjsjs
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn .s yazma daha bana. Laleye alerjim var ama sadece bir çeşidine mom lalesine ve lale ruhlularına…
Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim kızımı çıkarınca affedecek misin beni barışacak misin benimle sahi lale nerde burdami hala
Burnumageliyoduslkmsn usenmedimyaptimbirvelet gidemezsinnnn bir adım uzağa bile bile düştün bu tuzağa ne kızımı ne de beni bırakıp gidemezsin -Hakan Altun
runkli0606 Burnumageliyoduslkmsn yuh harbidenmi kaldımı senin gibiler valla şimdi gerçekten şüphelendim🤣🤣🤣
Cigerekacankedituyu Burnumageliyoduslkmsn bak bu mesajdan sonra şüphelendim. Bize gerçekliğini kanıtla. Göbekli foto istiyorum ahshhshshs
usenmedimyaptimbirvelet Burnumageliyoduslkmsn 😍😍😍 burdayız ölümüne😍😍😍ama 38 yaşında değilsen burdayız….
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn bilmiyorum ki… Şüpheli listesi uzun ama 🤪 ama evet kızını çıkra koy önüme barışcam 🤪
Burnumageliyoduslkmsn Hazalaskin Deletedmom_116 Zumzugukodummuzzingillatirim Cigerekacankedituyu runkli0606 Deletedmom_103
myangelson Burnumageliyoduslkmsn uygulamadan ilk askimi alır giderdim buradan 😂😂😂😂😂😂 yeterince açıklayıcı olmuştur tahminim 😂😂