Cigerekacankedituyu Hazalaskin ahahahaha şurada 1 haftayı okuyunca bi gülme geldi. 1 hafta daha bekler miyiz beeeeğ?
Burnumageliyoduslkmsn Cigerekacankedituyu inşallah beklemeyiz çok daralirsam sancım var diyip gidicem 41 im ya suni taktiricam
runkli0606 Burnumageliyoduslkmsn şaka bi yana bende bi doğuruyum da kocaeline sık geliyorum seni bulacam kızım🤣🤣🤣
runkli0606 Burnumageliyoduslkmsn valla bu kadar bekleten sıpayı görmeden duramam her şekilde gelirim🤣🤣🤣 kandıraya da geliyoruz körfezede geliyoruz
Burnumageliyoduslkmsn runkli0606 usenmedimyaptimbirvelet kansız ama sayılıyor mu kabul olurmu djdjdjjss bide sonra noluyo sancı mi giriyor su falan mı geliyor
Burnumageliyoduslkmsn usenmedimyaptimbirvelet runkli0606 Düşünsenize aslında fakemisim ben 3 çocuklu 38 yaşında ev hanimiymisim milleti uğraştırıyormusum bebeğim falan da yokmus ne tepki verirdiniz djsjsjsjss @myangelson @Deletedmom_116 @Sila66 @Zumzugukodummuzzingillatirim @Cigerekacankedituyu @LamiyaCetinkaya @Mustafayigitvebeytugannesi @Papatyaaa__ @Asel-2023 @Hazalaskin @1Gozde1Yusuf- @motherlion01 @mommyily @Eylulmom_ @Sacmalama_engiinn @Rabissssscee @CeydaST
Asel-2023 Burnumageliyoduslkmsn kahkaha atardım en azından bizim hamileligimiz için uğraşıyorsun 🤣 doguramazsam neler olacağını görüyoruz 🤭 birazda oyalaniyoruz zaman dolduruyoruz
Cigerekacankedituyu Burnumageliyoduslkmsn olmayan bebeği beklediğim için eğlenirim ya napcam 😅 hayır bi de günlerdir her postta sen daha doğurmadın mı kısmını okuyorum, giden zamana bak beeeğ 😅
Burnumageliyoduslkmsn Cigerekacankedituyu millete yorum da yapmak istemiyorum gören direk yazıyor millet kocasını kaynanasını unutup tarçın kaynat iç yazıyor xjsjsjs
LamiyaCetinkaya Burnumageliyoduslkmsn akıntı yoğun mu? Yoğunsa çünkü nişan olabilir hadi yine iyisin 😃😃