Burnumageliyoduslkmsn usenmedimyaptimbirvelet LamiyaCetinkaya Mustafayigitvebeytugannesi Kızlar sizin doğum yaptığınızı bildiğim için sizi seçtim 😁 upuzun beyaz sümüksü şekilde akıntım var şimdi hamileliğin ortasında olmustu ama bu ara olmuyordu bayada katı şekilde doğum yaklaşmış mıdır gerçi yaklaşmıştır da zaten ne kadar yaklaşmıştır 😁😁
Hazalaskin Burnumageliyoduslkmsn nişan gelmiş canım. Ben nisandan 1 hafta sonra doğurdum ama 24 saat içinde doguranda oluyor hazırlıklı ol
Mustafayigitvebeytugannesi Burnumageliyoduslkmsn kız bende hiç birinde Nisan gelmedi 🤷♀️ ama sanırım 1 hafta içinde bebek kucağında inşallah 🤲🙂
Cigerekacankedituyu Hazalaskin ahahahaha şurada 1 haftayı okuyunca bi gülme geldi. 1 hafta daha bekler miyiz beeeeğ?
Papatyaaa__ Burnumageliyoduslkmsn sen daha doğurmadınmı bacım😅😅sen doğurana kadar herkes doğurdu burda üstünede ben doğurcam galiba ne inatçı senin bu bebek😅😅
Burnumageliyoduslkmsn Mustafayigitvebeytugannesi ay inşallah kanlı değildi ama alttann muayene ederken kan geldi evde lekelenme oldu şimdi sandece akıntı
runkli0606 Burnumageliyoduslkmsn şaka bi yana bende bi doğuruyum da kocaeline sık geliyorum seni bulacam kızım🤣🤣🤣