Burnumageliyoduslkmsn LamiyaCetinkaya içime nedense pzt salı doğdu bı an gerçi benim içime hep erken doğuyor ama sanmıyorum
Burnumageliyoduslkmsn Hayrnnisaors97 kız hadi sizin duygularınız peki ben 😁😁😁😁 fizyolojik yapımla bile oynuyor kızım hep onun yüzünden bana kızmayın ona kızın
Burnumageliyoduslkmsn myangelson buku yedik zaten kocama diyorum ki ana karnında bunu yapan doğunca neler yapmaz
Eebb Burnumageliyoduslkmsn Hadı bakalım tek nefeste sağlıkla al bebeğini kucağına saatlerın kaldı sayılır😇
motherlion01 Burnumageliyoduslkmsn kiz enteresan bir şekilde gece tuvalete kalktım uykulu uykulu bile aklıma sen geldin doğurdu mu acaba diyorum kendi kendime 😂😂 şimdide uyandım direk posta baktım dedim heralde doğurmuştur 😂😂Naptın ay hadi yok mu şöyle bir pazar pazar sonunda doğurdum postun☺️😂
Burnumageliyoduslkmsn motherlion01 resmen kaynanamin evini temizlemeye cikasim var sırf iş için hava yağmurlu yürüyüş iptal denemediğim halt kalmadi
usenmedimyaptimbirvelet LamiyaCetinkaya deme yoksa inanırım.. bu arada doğum hikayeni merak ettim neredeyseee aynı şeyleri yaşamışız benim doğum anım zannettim valla ☺️☺️ sadece çatalda az bir süre kalıp doğurdum ben ikinci bebiş mi var yoksa istiyor musunuz