usenmedimyaptimbirvelet LamiyaCetinkaya he ya.. valla keşke benimkide 41-42 haftaya kadar bekleseydi de uyusaydım bir güzel hdjdjd
LamiyaCetinkaya usenmedimyaptimbirvelet ben 39+6da doğurdum son 2 hafta burda milleti bezdirmiştim doğurmadım da doğurmadım diye😂😂 Bizim sıpa bir doğdu uykular haram oldu, hâlâ daha zar zor uykumu alıyorum ki artık 28 aylık oldu bile 😂
Burnumageliyoduslkmsn usenmedimyaptimbirvelet LamiyaCetinkaya Mustafayigitvebeytugannesi Kızlar sizin doğum yaptığınızı bildiğim için sizi seçtim 😁 upuzun beyaz sümüksü şekilde akıntım var şimdi hamileliğin ortasında olmustu ama bu ara olmuyordu bayada katı şekilde doğum yaklaşmış mıdır gerçi yaklaşmıştır da zaten ne kadar yaklaşmıştır 😁😁
usenmedimyaptimbirvelet LamiyaCetinkaya deme yoksa inanırım.. bu arada doğum hikayeni merak ettim neredeyseee aynı şeyleri yaşamışız benim doğum anım zannettim valla ☺️☺️ sadece çatalda az bir süre kalıp doğurdum ben ikinci bebiş mi var yoksa istiyor musunuz
mervenur00 Burnumageliyoduslkmsn heyecanla açtığım postta hüsrana uğradım ben uyurken doğurdun sandım bu gidişle hepimiz senden önce doğuracaz 😂😂
defneveannesii_ Burnumageliyoduslkmsn Gelmeye asla niyeti yok onun ya yerini çok sevdirmişsin annesi 🥲
Rabissssscee Burnumageliyoduslkmsn postu aha doğurmuş herhalde diye açtım neden duygularımızla oynuyorsunuz bayaaan djcşmcşdmc hayırla sağlıkla gelsin inşallah 🫠
B-K- @Burnumageliyoduslkmsn sizinle aramızda iki gün var ben geriden geliyorum her gün takip ediyorum totem yaptım siz doğurunca bende doğurcam diye ama ikimizde de gelen giden yok 🙃 ben artık pazartesi suni sancı isteyeceğim bu bebelerin kendi geleceği yok heralde 🙄
ucuncuyegebe Burnumageliyoduslkmsn sıkıntı yok. Benimkiler de 41+2 ve 41+4′te doğmuştu. Orada kalmayacaklar ya =)
runkli0606 Seni Allah kahretmesin fırlattın sandım adres ver konum bildir gelip ben çekip alacam artık.
Hayrnnisaors97 Burnumageliyoduslkmsn Bu kadar insan doğurdum yazını beklerken biz hamişlerin duygularıyla niye oynuyorsun sen 😂
Burnumageliyoduslkmsn Hayrnnisaors97 kız hadi sizin duygularınız peki ben 😁😁😁😁 fizyolojik yapımla bile oynuyor kızım hep onun yüzünden bana kızmayın ona kızın