Kızlar dün den beni detaylı ultrasona gidiyorum lakin bu türlü tepki vermiyor bebek sabah 8den 3 e kadar bekliyoruz her 30 dakika da bir kontrol ediyor dr lakin bi türlü istediğimiz ölçümü yaptırmıyor önümüzdeki haftada gitcem ölçüm için ne yapsam hareket edip uyanır istediğimiz ölçümü yaptırır başına gelen var mı çikolata yemekten şekerim çıkacak die korkuyorum artık ayaklarımı dikip yatıyorum tık yok anlamadım gitti uçuşumu bile erteledim topik kız inat çıktı
Hareket etmeyen bebek sorunu 🤔🤔
Haftaya bende detaylı ultırasona gırıcem şurda beklım ☺️ Oğlumda cok zorlanmıştık cok ınatcı çıkmıştı bakalım kızcemız de ınsallah ınatcı çıkmaz da zorlamaz annesının☺️
Zumra_elif61 vişne suyu benimkini hareketlendiriyordu canım birde dondurma 😍😂
Sevval0308 bu külah dondurma yedim 2 haftadır hastayım boğaz şiş 😂😂 ama vişne suyunu denerim canım sağol 🙏🏻
Zumra_elif61 portakal suyu ile de hareket ediyor diye duymuştum
Zumra_elif61 instagramda bi doktorun videosunu görmüştüm Türk kahveside hareketlendiriyomus minikleri gecenlerde denemek icin içtim baktım hareket ediyo oglusum sende bi dene istersen canım 😌
Zumra_elif61 iyi olur inşaallah Allah şifa versin ❣️
Glcndrsn dün onu içtim dr kim dedi dedi diyemedim Happy Mom da duymuştum die 😂😂cenin gibi topak oldu kızçem foto bile çekemedik 🥰
Sevval0308 sağol canım
EmineSerdar sıkar alırım yanıma limonata gibi içine az limon sıkıp deneyim bakalım teşekkür ederim 🙏🏻
Zumra_elif61 ah ahh detaylı ultrason diyince tüylerim diken diken oluyo kızım beler çektirdi 😂
Tam 2 buçuk gün sürdü çünkü kızım asla dönmedi tepki vermedi çıldırdık doktorla , doktor bile dedi böylesine inatçı birini görmedim dedi en sonunda döndü ve izin verdi , karnım morarmıştı bakmaktan
Yürüyüş yaptın portakal ve vişne suyu içtim tatlı yedim yok anacım işe yaramadı en son kendi keyfine göre döndü hanımefendi hala daha çok inatçı kendi ne zaman isterse o zaman yüzünü gösteriyo mesela 35+4 olduk 🥹🌺
Zumra_elif61 vişne suyu içip gittim herkes öyle tavsiye etti gayet güzel geçti tok karın la gidin aç gitmeyin
Zumra_elif61
Merdiven inip çıkmayı denemiş miydiniz?
_kirazcicegi_ yok onu denemedim ama deneyim yeterki tepki versin odadan girdiğim an bebek put kesiliyor asla hareket etmiyor 🤔
Zumra_elif61 vişne suyuna dayanamıyor benim oğlum 😊
Zumra_elif61 vişne suyunu çok duymuştum bende sabah kahvaltida içmiştim sonra birtane çikolata yedim girmeden önce ve öksürük bebeği uyandiriyormus öyle duymuştum girmeden biraz oksurun sizde 😂😂 ben sorun yaşamadım gayet hareketliydi ve ölçümleri yapıldı kolaylıkla
Zumra_elif61
Umarım işe yarar🌸
Herseyi unut her yazilani unut tek yapman gereken 1 tane türk kahvesi icmk okadar
Zumra_elif61 filtre kahve 😉