Zumra_elif61 Bebiskomiskom içtim kız dr ben kahve içmeye gidince beni sormuş kapıdaki kadınlara onlarda kahve içmeye gitti deyince gülmüş bana da soruyor hangi akla hizmet kafein alıyorsun sen die güldü 🥰🥰
Zumra_elif61 Bebiskomiskom ne yazikki evet çarşamba günü giderken erik falan da alcam yanıma çikolata kahve ♥️♥️ hastanede alt kat üst kat merdiven çıkacam umarım ölçüm yaptırır içim rahatlar
dexter çikolata kahve olmak zorunda değil, bir şeyler yemen yeterli. ben randevuya bir saat önceden gidip salata vs. sağlıklı atıştırmalıklar aldım bir saate böldüm yediklerimi ayrıntılıya girdikten 10 dk. sonra doktor hareketlenmeye başladı dedi.
Glcndrsn Zumra_elif61 bide konusmayı seslenmeyi dene canım ben bazen gün icinde hareket hissetmediğim zaman seslenip karnıma dokunup oynayınca hareket ettiğini farkettim belki buda ise yarar 😌
Mochi Zumra_elif61 çikolatalı puding benimkini coşturuyor resmen😊 vişne suyu 8kek dondurma çikolata falan hepsini denemiştim olmamıştı
Kumru_6694 Vişne suyu ve çikolata işe yaramadı bizde de türk kahvesinş duydum bakalım o işe yarar mı merak ediyorum
annesininkuzusuu_ Zumra_elif61 ilk gebeliğimde de bunda da hep vişne suyu +çikolata yiyorum . O fayda etmezse tempolu yürüyüş ya da merdivenleri koşturarak çık. Bende fayda edenler bunlar
st0725 Zumra_elif61 portakal suyu benim kızımda işe yaramıştı. Randevuya gitmeden yarım saat kadar önce içebilirsin.
Annesiiiii_ Zumra_elif61 Benimki de hareket etmemişti doktor sert bir şekilde öksürmemi istedi oynamaya başladı hemen ☺️
Leylascesme Glcndrsn aynn bende onu söyleyecektim denedim de gerçekten kahve içince hareketleniyor:))
Minimiki Zumra_elif61 Ben ne yediysem işe yaramamıştı. Birkaç kez ultrasonu tekrarlamıştık ama olmamıştı. Bir keresinde yoga eğitmeni bir kafinyile karşılaştım bana ultrasona girince gözlerini kapatıp gevşe istediğin farklı bir yerde olduğunu düşün vs demişti. Böyle gevşeyince biraz daha ayrıntı görebilmistik umarım işe yarar.
Leylascesme Glcndrsn ama günde 1 taneyi geçme ve kahve tükettiğin gün başka kafein almamaya çalış çikolata olur çay olur uzak dur bol su doktor öyle dedi filtre kahve espressodan daha çok kafein içeriyormuş :))
Glcndrsn Leylascesme hergün icmiyorum zaten canım cay iciyorum ama illaki ilk basta caydan tiksinmiştim sonradan gecince icmeye basladım tekrar 😌🤦♀️