Tugba1616 Rabiagulcin bizimde 12. Haftada belli oldu değişmezse kız şuan 17 haftalığım bugün kontrolüm var 🥰
PrensinibekleyenAnnee Tugba1616 bize yazar mısın canım değişip değişmediğini banada kız dediler merak ediyorum 😊
Rabiagulcin Tugba1616 sağlıkla doğsun değişmez inşaAllah haber verirsiniz kontrolden sonra bende merak ettim
Bebetooo0 Rabiagulcin %80 kız dedi başka bı Dr geçen ay kıza benziyor ama birdaha ki ay belli olur demişti sanırım kız ama ben hep erkek belirtileri taşıyorum 😄😍
Rabiagulcin Bebetooo0 bende bu olayı yaşadım kızım oldu ama hep erkek belirtileri vardı ola biliyor bazen sağlıkla doğsun bebiş
Hsrt80 12 hafta 4 günlüğüz kromozan testimizde ikizlerim kiz hariylisiyla kucagima almamizi nasip etsin yuce mevlam
PrensinibekleyenAnnee Rabiagulcin gittimde bebek 12+3 du bebek 13+6 di gelişimi doktor kız dedi ama degisirmi bilmiyorum umuyorum değişmez 😁
GulKeskin Rabiagulcin 13. Haftadayız henüz öğrenemedim 😣 hamileliğim de kötü gidiyor benim bulantılı kusmali 🥺
OZNUR78 GulKeskin duzelmedimi benim cok sukur duzeldi her sabah kusuyordum normalde oluyordum cigerlerim cikiyordu o derece cok sukur bitti sizinde biter insallah
buusur Detaylı ultrasona ne zaman gideceğiz anneler bilginiz var mı ben henüz hiçbirşey bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum 🫶🏻
Mucizem4242 buusur detaylıya 20 haftalık iken git canım hem cinsiyet daha net olur hemde bebeğinin tüm gelişimini orda daha iyi öğrenirsin herşeyine bakılıyor detaylıda
Mucizem4242 Rabiagulcin kesinlikle canım , bu benim 3.gebelik İlk bebeğim erkekti 13 haftalık iken öğrendim hiç değişmedi İkinci bebeğim kızdı ta 22 haftalık iken gösterdi nazlı🤣 şimdi yine erkek denildi bakalım heyecan dorukta 🤩
Kukulikukuli12 Rabiagulcin 12.hafta içerisindeyim daha belli değil 8 haziran muayene günüm 🤭 2.hamileliğim oldugu için ilktwki heyacan yok acıkcası. Kızımın peşinde koşmaktan hamile oldugumu bile unutuyorum belirti bile yok 🤣
Papatyaa_severrr000 Rabiagulcin bu öğrenenlerin hepsi özelde öğrenmiş galiba. Ben devlete gidiyorum daha tahmin bile yapmadı. Devlet doktorları kaçıncı haftada söylüyor cinsiyeti. Bu arada 14+1 haftalığım.
PrensinibekleyenAnnee Papatyaa_severrr000 yok canm banada 2 gün onc devlet söyledi oglumuda devlet demisti
gunesinannesi_ Papatyaa_severrr000 devlette 18-19. Haftalarda söylüyorlar benim kuzenim de 18+5 de öğrendi devlette ben özele gidiyorum 14+1 de öğrendim
Rabiagulcin Papatyaa_severrr000 geçen 16 haftalıktım gittim baktı baya bebiş göstermedi kendini devlete kontroldeyim
OZNUR78 Rabiagulcin uclu taramaya girdim yine gostermedi kendinii 3 30aylik oldu bu hafta sonuclarimi alicam insallah gosterir bende cok merak ediyorum birseyler alasim geliyor hep ama cinsiyetide belli degil dua edin bu hafta belli olsun🥺🥺❤️❤️👼🏻👼🏻