OZNUR78 GulKeskin duzelmedimi benim cok sukur duzeldi her sabah kusuyordum normalde oluyordum cigerlerim cikiyordu o derece cok sukur bitti sizinde biter insallah
GulKeskin OZNUR78 azaldı ama bitmedi sürekli bulanıyormuş gibi bir his ne yesem dokunuyor insallah biter bir an önce
gunesinannesi_ Papatyaa_severrr000 devlette 18-19. Haftalarda söylüyorlar benim kuzenim de 18+5 de öğrendi devlette ben özele gidiyorum 14+1 de öğrendim
Sesssi Rabiagulcin 17 haftalık olduk 🥰12. Haftada kız 15. Haftada erkek dediler şoku atlattık ama bir sonraki kontrolü bekliyoruzz😊
Rabiagulcin Sesssi bizede ilk kız sonra erkek dendi şimdi 16. Haftada tam beli diye gittim bebeğim göstermedi kendini bu sefer
iremkoftercioglu Rabiagulcin valla 2 farklı doktora gittim %80 erkek diyor kemik yapısı falan da erkek gibi diyor ama kesin demeyince bende %20lik ihtimale gidiyor hep aklım 😂
Rabiagulcin M1994 bizde şuan 17 olduk doktor halla net söylemedi inşaAllah değişmez çok oluyor böyle durumlar
Rabiagulcin Tugba1616 sağlıkla doğsun değişmez inşaAllah haber verirsiniz kontrolden sonra bende merak ettim
Tugba1616 Rabiagulcin değişmedi canım kız şuan 2 yaşında bir kızım var birbirlerine arkadaş olacaklar 🥰
Rabiagulcin Bebetooo0 bende bu olayı yaşadım kızım oldu ama hep erkek belirtileri vardı ola biliyor bazen sağlıkla doğsun bebiş
Bebetooo0 Rabiagulcin oyy amin inşallah tatlım şimdi teyzeme de hep kız denildi 9 ay olunca erkek olduğunu öğrendik bende endişeliym 🥰 hep rüyalarımızda erkek görüyoruz baklm sağlıkla gelsn yavrum sizin miniği size bağışlasn 🧿🙏🏻
Dryaaktikn 15+2 olduk iki kizim var cinsiyetini henuz ogrenemedim gostermedi saglikla olsun insallah bende merak ediyorum.
PrensinibekleyenAnnee Rabiagulcin yani yaşı vardı bilgili bı doktordu elini kolunu herşeyi gösterdi merak ediyorum bakalm😊