Mucizem4242 Rabiagulcin 13 haftalık iken erkek dedi doktorumuz , şimdi 17 haftalık oluyoruz detaylıyı bekliyorum o zaman netleşir inşaallah 🤲🏻💙
Rabiagulcin Mucizem4242 bende detaylıyı bekliyorum hayırlısıyla daha mantıklı detaylı yanılma olmaz orda asla
Heyzilandmercimek RevAn6506 o zaman hayırlı uğurlu olsuuunnn 🤣😍 pespembe tütülerin tokaların oyuncakların vs kilidi açıldı 🔓 🤣🤣🌸💕😋
RevAn6506 Heyzilandmercimek hala emin değilim cınsıyetten burdan Okdr şey varkı doğuma kadar kız bılen ama erkek doğuyo 🤣
Rabiagulcin RevAn6506 evet geçen bi bayan herşeyi pembe almış doğum yapınca erkek bebek doğmuş çok şaşkındı. Ben üzülürüm böyle bi durum başıma gelirse
Rabiagulcin elif-asil sağlıkla doğsun her hamilelik farklı gerçekten benim 3 gebeliğim hepsi çok farklıydı
Rabiagulcin RevAn6506 erken haftalarda tahmin yapılınca çok yanılma oluyor inan Ma yinede tekrar sor gidince
Rabiagulcin Hukersanne bana da hiç söylemedi ben artık ısrar ettim merak ediyorum diye baktı bu seferde bebiş sırtını dönmüştü
Rabiagulcin yesilkahve bulantılar benim 12 hafta geçti sağlıkla doğsunlar inşaAllah hep birlikte güzel haberler alırız
Mucizem4242 Rabiagulcin kesinlikle canım , bu benim 3.gebelik İlk bebeğim erkekti 13 haftalık iken öğrendim hiç değişmedi İkinci bebeğim kızdı ta 22 haftalık iken gösterdi nazlı🤣 şimdi yine erkek denildi bakalım heyecan dorukta 🤩
M1994 Rabiagulcin 17 haftaliğım 14.hafta da kız dedi doktor ama o kadar cok degisti vs diyen oluyorki insan suphede kaliyor yinede
Rabiagulcin M1994 bizde şuan 17 olduk doktor halla net söylemedi inşaAllah değişmez çok oluyor böyle durumlar