Gozde_52 Rabiagulcin Aminnn inşallah canım 😍 insan heyecanlanıyor alışveriş için biz abimizin kıyafetlerinden giyeceğiz hepsi temiz birkaç kıyafet alırım eksikleri 💙 Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🤲🌸
Rabiagulcin Bbbsr öyle yapıcam bu sefer doktor sırtını dönüyor bize hep diyor utangaç benim bebeğim heralde 🙄🧡
Rabiagulcin Selinakbas 💙 sağlıkla doğsun kaç haftalık olunca öğrendiniz doktor bacak arasını gösterdi mi ☺️
RSinem 13 haftalık gittiğimde bacak arası boşluk Kız dedi 🌸ama siz 16.haftayı bekleyin dedi doktor çok merak ediyorum 13haziranda gidicez bakalım hayırlısı olsun 🫶🏻❣️
Heyzilandmercimek Rabiagulcin ay bizde bugün tam 14 haftalık olduk 😍 11 haftalıkken doktor erkeğe benzetiyorum ama hiçte emin olamıyorum her an kızda olabilir demişti 😂 1 hafta içinde kontrolüm var bakalım öğrenebilcekmiyiz 😇🥰
RevAn6506 Heyzilandmercimek ay benımde 11 13 haftada erkek dedi 16 haftada yüzde seksen kız dedı Dedim kesınmı bu sefer alışveriş yapacağım yüzde seksen kız dedi 🤔
elif-asil Rabiagulcin 10+1 iz bugün kontrol var ama cinsiyet için erken sanrm birdahakine inşallah sagşıklı olsunda… Benm ikinci hamileliği hepsi farklı olur derlerdi de inanmzdm bunda sanki hiç doymuyor gibi onun harici güzel elhamdülillah
Rabiagulcin elif-asil sağlıkla doğsun her hamilelik farklı gerçekten benim 3 gebeliğim hepsi çok farklıydı
Bizimasalimiz Rabiagulcin tmm öyle yapıcam inşallah. Türk kahvesi içinc de hareket ediyor muş. Hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
sevaldqn1 Rabiagulcin herkes öğrenmiş ya🥲 benim sıpam göstermiyor neciyse haftaya inşallah öğreniriz 🫶🥹
RevAn6506 Rabiagulcin 11ve13 uncu haftada erkek dedi erkeğe benziyor muhtemelen erkek dedı 16 haftalık dün gıttım yüzde seksen kız dedi ınananayımmı bilemedim 🙄
Rabiagulcin RevAn6506 erken haftalarda tahmin yapılınca çok yanılma oluyor inan Ma yinede tekrar sor gidince
Heyzilandmercimek RevAn6506 16. Hafta gayet ideal bir hafta aslında ama seninki tam anlamıyla göstermiyor mabadını demek ki edepli civciv 🤭🤪🥰 kesin kız 😍🤣
Hukersanne 13+1 olduk ama doktor tek kelime etmedi bi ay sonra demişti bakmadı bile tahmin de bulunmadı yani 🥹🤦♀️ 11 Aralık doğacak inşallah 🥰
Rabiagulcin Hukersanne bana da hiç söylemedi ben artık ısrar ettim merak ediyorum diye baktı bu seferde bebiş sırtını dönmüştü
Heyzilandmercimek RevAn6506 o zaman hayırlı uğurlu olsuuunnn 🤣😍 pespembe tütülerin tokaların oyuncakların vs kilidi açıldı 🔓 🤣🤣🌸💕😋
yesilkahve Rabiagulcin 12+4 deyiz, bulantılı kusmalı geçiyor günler. 12 de doktor bi tahminde bulundu ama çok emin değilim haberin olsun dedi onun için ben de cinsiyet belli değil gözüyle bakıyorum 😄 haftaya yine gidicem bakalım belli olur mu bu sefer
Rabiagulcin yesilkahve bulantılar benim 12 hafta geçti sağlıkla doğsunlar inşaAllah hep birlikte güzel haberler alırız