Havvaa93 Fey banada erkek dedi 14 haftada inşallah değişmez bi kzıım var zaten 😊 erkek bebeğinde tecrubesini tatmak isterim 16-17 tekrar teyit edicekler bakalım acele etme dedi doktor
Rabiagulcin Lavinya1811 aynı durumu yaşadım ikili tarama testinde kız dedi sonra başka doktor erkek dedi emin olmak için 16 haftayı bekledik bebiş göstermedi bacağını ☺️
Bbbsr Rabiagulcin çikolata vişne suyu yada kahve içip gidin ozaman hateketli oluyorlar bacaklarının arası daha net gözüküyor
Havvaa93 Rabiagulcin inşallah erkektir 🥰 benimde kızım var doktor 14 haftada erkeğe benziyor dedi çıkıntı gördük baya baya ama dotkor geri kaçabilir siz kızınıza süpriz yapmayın erkenden dedi 😊 16-17 haftayı bekliyoruz bizde hepimizin gönlüne göre versin Allah
Melisct94 Havvaa93 çıkıntımı geri kaçıyormuş anlamadım banada aynısını dedi çıkıntıyı gösterdi ama geri kaçar maçar demedi bende kız olsun diye umut ediyorum 🙊 3 haftaya kesinleştircek bakalım
Rabiagulcin Bizimasalimiz benim 8 kasım görünüyor doğum 17+2 olduk hayırlı haberler alırsınız umarım çikolata yiyip gidin hareket ediyor bebiş beli olur öyle
Bizimasalimiz Rabiagulcin tmm öyle yapıcam inşallah. Türk kahvesi içinc de hareket ediyor muş. Hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
Havvaa93 Rabiagulcin bende anlamadım açıkcası bazen kız bebeklerdede görülebiliyormuş sanırım belkide emin olmak için bekletiyor
Uykusuzannee Bizimde 16. Haftamız üç hafta önce erkeğe benziyor dedi ama yanılabiliriz dedi bu hafta net öğreniriz inşallah kızım var birde oğlumuz olsun isteriz tabi başta sağlık olsun bizim de Kasım bebeği akrep burcu ☺️
Rabiagulcin Uykusuzannee hayırlısı inşaAllah 2 kızım var benimde 17+3 bugün cinsiyeti belirleyemedi bi türlü doktor
zynpkrhsn1 Rabiagulcin 15+1 bacaklarını acmadigi icin hala ogrenemedik insalah bi 20 gün kadar sonra ogreniriz :))
Gozde_52 Rabiagulcin benimki gösterdi valla direk hiç zorluk çıkarmadı 🤭😅 13 haftalıkken doktorum dedi sonrasında 15 inci haftada netleşti 🥰 çok teşekkür ediyorum sizinkide sağlıkla gelsin inşallah 💙
Bbbsr Rabiagulcin bizim 12de kız gibi dedi 14 te yüzde doksan kız dedi 15 te başka bi doktora gittik o da her türlü kız dedi bacakları açıktı 😀 artık değişmez herhalde iniallah. Bir oğlum vardı bu da kız olumca cok sevindik çok istiyordum zTen
Rabiagulcin Bbbsr öyle yapıcam bu sefer doktor sırtını dönüyor bize hep diyor utangaç benim bebeğim heralde 🙄🧡