Rabiagulcin aayseisik yanılma olurmu peki doktor bişey dedi mi benim doktorum emin değildi 12 haftalıkta
Rabiagulcin Gozde_52 sağlıkla doğsun 💙 bize erkek dedi doktor 16 haftada tekrar bakalım dedi bizim bebiş bacağını açmadı hiç
Gozde_52 Rabiagulcin benimki gösterdi valla direk hiç zorluk çıkarmadı 🤭😅 13 haftalıkken doktorum dedi sonrasında 15 inci haftada netleşti 🥰 çok teşekkür ediyorum sizinkide sağlıkla gelsin inşallah 💙
Lavinya1811 17+5 iz şuan oğlumuz olacağını öğrendik 😍 12. Hafta da ikili taramada kız denildi, 16+1 de kontrolde doktorumuz kesinlikle erkek dedi :))
Rabiagulcin Lavinya1811 aynı durumu yaşadım ikili tarama testinde kız dedi sonra başka doktor erkek dedi emin olmak için 16 haftayı bekledik bebiş göstermedi bacağını ☺️
Rabiagulcin Fey MaşaAllah benim de 2 kızım var 3 bebiş doktor erkek dedi bakalım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar
Havvaa93 Rabiagulcin inşallah erkektir 🥰 benimde kızım var doktor 14 haftada erkeğe benziyor dedi çıkıntı gördük baya baya ama dotkor geri kaçabilir siz kızınıza süpriz yapmayın erkenden dedi 😊 16-17 haftayı bekliyoruz bizde hepimizin gönlüne göre versin Allah
Bizimasalimiz Kasım gibi görünüyor doğum inşallah. 15+3 deyim cinsiyetimiz belli değil daha🤷♀️ pazartesi görüş günümüz inşallah belli olur🥹 pazartesiyi iple çekiyorum ☺️🙈
Rabiagulcin Bizimasalimiz benim 8 kasım görünüyor doğum 17+2 olduk hayırlı haberler alırsınız umarım çikolata yiyip gidin hareket ediyor bebiş beli olur öyle
Mltsnl Bizimasalimiz yaaa bende doğum kasım 25 gibi bana da 11 de erkek 15 de kız denildi bende haftaya gideceğim
RevAn6506 Rabiagulcin 11ve13 uncu haftada erkek dedi erkeğe benziyor muhtemelen erkek dedı 16 haftalık dün gıttım yüzde seksen kız dedi ınananayımmı bilemedim 🙄
Zeynoym Rabiagulcin bizde 12 olduk dün gittim daha çok erken kız gibi ama değişebilir 1 ay sonra gel dedi öğrenemedim yani 1 ay beklicez 🥲🤦🏼♀️
Seheroz 13 hafta da kız gibi dedi ama net olsun diye 9 Aralık kontrolünü bekliyoruz 2 erkek üstüne bir çiçek gelir inşallah 😀😉 saglikla
Rabiagulcin iremkoftercioglu bu durumu bende yaşıyorum artık üzülüyorum bize erkek dedi doktor sonra bi ara kız dedi 16 haftada tekrar bakalım dedi bizim bebiş bacağını açmadı hiç
iremkoftercioglu Rabiagulcin valla 2 farklı doktora gittim %80 erkek diyor kemik yapısı falan da erkek gibi diyor ama kesin demeyince bende %20lik ihtimale gidiyor hep aklım 😂
Fatmauzun_ Rabiagulcin benım hala bellı degıl 25 haftalık oldum ozele gıttım erkek dedıler devlet erkekge benzıyor dedı sonra bı hafta sınra kıza benzıyor dedı bacak acmadı dondurmedık bu vakte kadar geldık artık pek şaşırmıyorum ogrenemedık en son kıza benzıyorda kaldık 3 erkek dedıler 2 kız bakalım hangısı cıkacak
Havvaa93 Tusse18 benimde 14 haftada erkek görünüyor ama geri çekilebilir dedi doktor 🥺 16-17 haftayı bekliyorum 😊
Rabiagulcin Asel-2023 MaşaAllah sağlıkla doğsun 🌸 bazen doktorlar iyi anlıyor yanıltan doktor çok var