Asel-2023 Rabiagulcin biri bu soruyu sorucakta gözyaşlarımi durduramicam diye kimse ile sohbet etmiyorum 😭 hamilelik zor geciyir birde çevre olmasa
iremkoftercioglu Rabiagulcin ay oldu ve olmadı arası 😂 5 gün önce gittim %80 erkek dedi bugün farklı bir doktor deneyeyim dedim o da farklı birşey söylemedi tam göstermiyor ama erkek gibi dediler bende meraktan ölüyorum bugün tam 13+1
Havvaa93 Tusse18 benimde 14 haftada erkek görünüyor ama geri çekilebilir dedi doktor 🥺 16-17 haftayı bekliyorum 😊
Minik-ve-annesi @Rabiagulcin 16 haftalk olduk erkek dediler ama alışveriş yapmayn erken değişebilir dedi
Aleynagunal Tulipati aaa aynı haftayiz ben ikili test yaptırmıştım onun sonucunu bekliyorum doktora gidince sorucam cinsiyeti inşallah öğrenirim 🤲
Rabiagulcin aayseisik yanılma olurmu peki doktor bişey dedi mi benim doktorum emin değildi 12 haftalıkta
Rabiagulcin Gozde_52 sağlıkla doğsun 💙 bize erkek dedi doktor 16 haftada tekrar bakalım dedi bizim bebiş bacağını açmadı hiç
Rabiagulcin Fey MaşaAllah benim de 2 kızım var 3 bebiş doktor erkek dedi bakalım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar
Havvaa93 Fey banada erkek dedi 14 haftada inşallah değişmez bi kzıım var zaten 😊 erkek bebeğinde tecrubesini tatmak isterim 16-17 tekrar teyit edicekler bakalım acele etme dedi doktor
Rabiagulcin iremkoftercioglu bu durumu bende yaşıyorum artık üzülüyorum bize erkek dedi doktor sonra bi ara kız dedi 16 haftada tekrar bakalım dedi bizim bebiş bacağını açmadı hiç
Rabiagulcin Asel-2023 MaşaAllah sağlıkla doğsun 🌸 bazen doktorlar iyi anlıyor yanıltan doktor çok var
Gizemb41 Geçen gittiğimde kesin sonuç için öbür ayki kontrole söyleyeyim heyecan olsun dedi doktorumuz 😬 bugün 16+6 haftaya perşembe gidicez doktora inşallah öğrenicez o gün 🥳🥳