Roses44 Servikal Senin bence yeterli ilaçların çünkü hastaneye de yatsan belki anca bu kadar ilaç verirler baya varmış bende kendimi kullandığı ilaçları fazla sanıyordum canım bana progestan ve endol verdi birde maltofer ve magnezyum proluton Depot u bugün vurdurayim en iyisi
Sevilayms Servikal Canım nst ye girdin mi hiç, düzenli sancın cıkıyor mu Benım son zamanlarda duzenlı cıkmay baslayınca sancım, Doktor rahımagzını tehlıkeye atmayalım Dıkıslerı 36 da alalım dedı bıraz tırstım 🫣
Servikal Sevilayms benim daha 23 haftalık canım ultrasyonda sancı oldu mu doktor götüyor nst ye hiç girmedim ilk aydan beri hep sancılıyım endola kalp atısıyla başladım
Servikal Sevilayms inşallah canım ya bazrn yoruluyorum snra diyorum çok şükür karnımızda en azından gececek inşallah
Roses44 Servikal Nidicard ilk tüp bebek transferinde 11. Haftada bıraktırdı doktorum bana gerçekten iyi geliyordu Perşembe günü soracagim isteyeceğim artık karnım dün çok sertti ilk kez böyle oldu afedersin ishalde var anlamadım burdaki gittgim hoca proluton depot yaptır haftada bir demisti onada toplatıldı o diye onuda vermiyor bugün olmadı gidip yaptırayım Perşembe randevum var en azından belki iyi gelir.
Servikal Roses44 bende aynen baya kullanıyorum zaten diyor yatışta olsa bişey yapamam bunları verecem
Roses44 Servikal Aynen canım bende sanki nidicard kullanınca iyi gelecek gibi hissediyorum ama işte vermiyor sadece sabah akşam endol ve progestan 3 adet ağızdan
Roses44 Servikal Canım gittim proluton Depotu vurdurdum oda kasılmaları önlüyor zaten gece hiç yatamadım karnıma ağrı girdi ama ishaldenmi başka birseydenmi anlayamadim
Yesim8 Roses44 bendede oluyor bu canım oyizden bana adalet ilacini verdi 2 hafta sonra kesicekmis onu
Roses44 Yesim8 kaç haftaliksin canım bende istedim vermedi perinatolog benden izinsiz birşey kullanma dedi dedim vardır bir bildiği
Roses44 Yesim8 Masallah aramızda 4 gün var bende 27+4 oldum inşallah sagsalim 30 lu haftaları görürüz canım Rabbim bizim için en güzelini ve hayırlısını yazmistir
Servikal Roses44 iyi yapmıssın vurarak canım o da en azından bebişi tutuyor.Sen endolu fitil olarak mı günde iki sefer alıyorsun
Servikal Roses44 anladım canım 12 saat ara kat kullanırken ben dün gece endol kullandım kullanınca onu kötü hissediyorum.Perinatolog kesinlikle kullanma dedi ki doktorum prof kullan diyor
Roses44 Servikal Bende kötü oluyorum ağrılarım oluyor sonra lavabom geliyor canım benim doktorum da prof güveniyorum kendisine o yüzden kullanıyorum bir bildiği vardır.Ben ne kadar tedirginsem o o kadar rahat canım inşallah Rabbim zamanında kucağımıza almamızı nasip eder önce Allah sonra doktorum diyorum.onlar bir vesile sadece
Roses44 Deletedmom_50 Almaya gidemedim canım bugün eşim iş çıkışı alacak akşam.İnsallah bir şey çıkmazda sen ne yaptın tekrar verdinmi