Roses44 Deletedmom_50 Almaya gidemedim canım bugün eşim iş çıkışı alacak akşam.İnsallah bir şey çıkmazda sen ne yaptın tekrar verdinmi
Deletedmom_50 Roses44 evet bugün gittim kontrol oldum tekrardan verdim inşallah bisey çıkmaz ikimizinkinde
myangelson Servikal en son konuştuğumda iyilerdi hesabı silicem diyordu hesabını sildirdi Sümeyye. Psikolojik olarak sürekli etkileniyordu o yüzden uzaklaşmayı tercih etti
Roses44 Deletedmom_50 Daha gelmedi eşim haber veririm canım inşallah birşey çıkmaz 9 buçuk gibi gelecek
Servikal Roses44 Deletedmom_50 nioli yağı aldım bugün ağır kokuyor biraz iç çamaşırın üst kısmına damlattım alta damlatmaya gözüm kesmedi
Deletedmom_50 Servikal valla ben tekrar kültür test verdim doktor içme yoksa antibiyotik dedi kültür sonuç çıkana kadar dedi ama enfeksiyon çıkmış dedi bende kullanacam belki o sürede geçer enfeksiyonum
Roses44 Deletedmom_50 Kullan canım bence enfeksiyon varsa ihmale gelmiyor valla inşallah üreme olmamıştır
Deletedmom_50 Roses44 valla canim doktor bana dedi ki yanma yoksa ağrı sızı yoksa kaşınma yoksa ve ayrıca yeşil veya sarı akintin yoksa antibiyotik kullanmana da gerek yok kullanma bence dedi enfeksiyon yok demektir dedi
Servikal Deletedmom_50 zaten yanma oldu mu sen dayanamıyorsun canım benim yanmayla kendini belli ediyor düşük olsada
Roses44 Deletedmom_50 Canım çıkmamış daha Sonucum niye böyle uzun sürüyor anlamadım cumartesi vermistim
Deletedmom_50 Roses44 idrar testinde çıkmış ama sende bu belirtiler yok ise kullanma dedi bende de hiç biri yok anlam veremedim
Deletedmom_50 Servikal yok kuzum ya benim hicbiseyim yok ben hayret ediyorum vallaha dur bakalım bu idrar kültürü inşallah kabul olmuştur onun sonucuna göre hareket edecem
Deletedmom_50 Roses44 nasıl çıkmamış ki hayret bise 1 ile 3 gün arasında çıkması gerekiyormuş o sonucun bence seninkinde bi gariplik var hastaneyi arasaydin
Roses44 Gdmr Bu nioli yağını doktorunuza sordunmu canım çoğu sitede enfeksiyonu hemen geçirdiği yazıyor.Hamileler kullanabiliyormu