Roses44 Susu_09 birşey olmaz Allah’ın izniyle kardesimde insülin kullandı bir sıkıntı çıkmadı çok dikkat etti hep açtı yanlız doğru düzgün birşey yiyemedi
Roses44 159 öyle beni rahatsız edecek derecede ağrım yok aslında arada kasık agrilari oluyor idrarımı tam yapamıyorum o sıkıntı var bende sürekli lavabodayim
Deletedmom_50 Roses44 kız ben sen belirtileri anlattıkça açıkçası diyorum bende nasıl çıktı ne akinti yoğunluğu var ne kokulu akintim var ne ağrılarım var ne idrar yapmamda problem var hicbiseyim yok
Roses44 Deletedmom_50 Olabiliyor canım bazen enfeksiyon belirti vermeyebilir.Cok ilerlerse belirtileri ortaya çıkıyor
Roses44 Deletedmom_50 İnşallah canım benim geçer merak etme benim artık kullandığım antibiyotik çok olduğu için vücut direnc gösteriyor sanırım etki etmiyor Rabb’im sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Deletedmom_50 Roses44 amin canım benim inşallah cümlemiz inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
Deletedmom_50 Gzo kuzu benim idrar kültürü doğru çıkmams bulaş olmuş yani üreme olduğu felan belli değil
Servikal Deletedmom_50 benimde idrar kültürüm ikinci günde çıktı memorialde yaptım bi de ne alaka anlamadım
Deletedmom_50 Servikal aynen benimkide aynı oldu da çıkmıştır diye tahmin ettim çıkmamış arkadaşın ki
Roses44 Deletedmom_50 Bugunde canım bebek hareketlerimi kasilmami anlamıyorum sabahtan beri karnimda bir hareket ve ayağa kalkınca sertlik var göbeğim inip kalkıyor sanki oluyormu öyle birşey sende yada yaşayan varmı böyle
Deletedmom_50 Roses44 kuzu hastaneye git bence bide senin hunilesmen vat ne olur ne olmaz acile git bi tane
Servikal Roses44 bende hiç yaşamadım dediğin ağrıları.Benim adet sancıları yine başladı dün geceden beri durmustu iki haftadır uykudan uyandırıyor kasılmalarım
Roses44 Roses44 Canım burdaki acilde devlet hastanesi birşey yapmıyor her seferinde gidiyorum idrar verdirip gönderiyor yarın normal doktora gideyim.Belki bebek hareketleridir ağrı yok ama hareket ve sertlik var
Roses44 Servikal Peki o adet ağrıları normalmi bendede bir kaç kez oldu ama geçti hangi ilaçları kullanıyorsun kasılma için ben progestan ve endol başka birşey yok bazı doktorlar adalat ve nidicard veriyor ben istedim vermedi doktor çokda iyi geliyormus
Yesim8 Roses44 bendede oluyor bu canım oyizden bana adalet ilacini verdi 2 hafta sonra kesicekmis onu
Servikal Roses44 canım valla hep oluyor ayda kaç sefer doktora gidiyorum yatırsakta boş diyorlar nidicard kullanıyorum dozunu artıyorum günde 8 tane içiyorum 6 saat arayla 2 şer doz ooluyor işte.Kasılmaları senin de çok iyi hafifletir.Benim vücud sanki alıştı artık nidicarda sen daha hiç kullanmamıssın etkisini görürsün.14.haftadan beri kullanıyorum
Sevilayms Servikal Canım nst ye girdin mi hiç, düzenli sancın cıkıyor mu Benım son zamanlarda duzenlı cıkmay baslayınca sancım, Doktor rahımagzını tehlıkeye atmayalım Dıkıslerı 36 da alalım dedı bıraz tırstım 🫣
Roses44 Servikal Nidicard ilk tüp bebek transferinde 11. Haftada bıraktırdı doktorum bana gerçekten iyi geliyordu Perşembe günü soracagim isteyeceğim artık karnım dün çok sertti ilk kez böyle oldu afedersin ishalde var anlamadım burdaki gittgim hoca proluton depot yaptır haftada bir demisti onada toplatıldı o diye onuda vermiyor bugün olmadı gidip yaptırayım Perşembe randevum var en azından belki iyi gelir.