Deletedmom_50 Gzo bende şaşırıyorum bu duruma bobrekte sıkıntı olan bi insan nasil durur ki böyle onada saskinim
Servikal Deletedmom_50 canım kendini korkutma antibiyotik kullanacan en kötü bir anda yükseliyor enfeksiyonlarımız dikkatli olup tahlil yapcaz ilaç kullancaz
Deletedmom_50 Gzo kuzu doktorum istedi hem kan tahlili hemde idrar istedi öylelikle acile gittim antibiyotik verdi kullanacam
Roses44 Deletedmom_50 aynen canım öyle yapıyorlar bende kullandım 10 gün antibiyotik gittim tekrar idrar tahlili verdim yine çıktı o yüzden tekrar idrar kültürü istedi benden inşallah sende ise yarar canım Allah yardımcımız olsun
Deletedmom_50 Roses44 inşallah benim idrar kültürü kabul olmamış bu arada bulaş olmuş seninki ile aynı
Roses44 Deletedmom_50 Yeniden verirsin canım.Ben pazartesiyi bekleyecektim de kız kardeşlerim yaptır 3 günde çıkıyor zaman geçer dediler Perşembe günü randevum en azından saliya çıkmış olur.Bol su iç canım sende gerçi içiyorum ama yinede yok
Deletedmom_50 Roses44 valla ben pazartesi gidecem doktora eğer ki ver derlerse veririm bende ona göre hareket edecem canim
Susu_09 Deletedmom_50 idrar kültürü vermedim cnm ben hiç bugün randevum vardı yanma akıntı varmı diye sordu yok dedim bı tane bı ilaç yazdı enfeksiyon olmayı engeller dedi ücretli bı ilaç hergun 1 tane iç dedi bide şeker yüklemesi yapıldı bugün şeker çıktı
Deletedmom_50 Susu_09 ayy kuzum benim şekerli çok mu tuketiyordun ki ya Allah sonumuzu hayır etsin bütün sıkıntılar cikiyo bizlerdw
Roses44 Susu_09 Bende yaptiracam canım varmiydi şeker olduğuna dair belirti sık acıkma sık idrara çıkma ödem ve ağız kuruluğu gibi
Susu_09 Deletedmom_50 inanir misin kilom var benim o yuzdn 27 haftadır toplasan 3 kaşık pilav yemisimdir çikolata tatlı hicbise yemedim ama şeker çıktı insülin baslicaz
Susu_09 Roses44 hiç belirtim yoktu ağız kuruluğu oluyordu biraz sadece tatlı çikolata abur cubur pilav makarna ağzıma sürmedim ama yüksek çıktı 1 gün hastanede yatış olacak sonra unsilin baslicam
Deletedmom_50 Susu_09 insülin başlanacak kadar yüksekmiymis canım Allah yardımcın olsun kuzu ya sağ salim alırsın kucağına bebisini inşallah
Roses44 Susu_09 birşey olmaz Allah’ın izniyle kardesimde insülin kullandı bir sıkıntı çıkmadı çok dikkat etti hep açtı yanlız doğru düzgün birşey yiyemedi
Susu_09 Deletedmom_50 malesef yüksek dedi ben bide çok stres yaptım sabah mide bulantısı filan bsyilcsk duruma geldim oda etkilemiştir
Roses44 159 öyle beni rahatsız edecek derecede ağrım yok aslında arada kasık agrilari oluyor idrarımı tam yapamıyorum o sıkıntı var bende sürekli lavabodayim