Roses44 Deletedmom_50 Evet aynı benimki gibi olmuş bulaş olmuş canım.Cildine degdirmeden Orta idrarını boşalt canım.Tekrar ettirir muhtemelen ben hem ıdrar tahlili ve kültürü verdim birde hastane lavabosunda çok zorlandım orda birşeyler oldü zaten sinmemisti icime
Deletedmom_50 Roses44 benimki galiba kabul olmuş hastaneyi aradım kabul olmasa mesaj geliyo dedi oradaki kız bilmiyorum da
Roses44 Deletedmom_50 Yok devlet hastanesinde yaptırdım.Kendi hocama gösterdim kardeşlerimde sağlıkçı onlar tekrar yaptır bulaş olmuş dediler bugün gittim özelde yaptırdım pazartesiyi bekleyemedim canım.
Roses44 Deletedmom_50 Birde sende farklı şey yazıyor bende kontamine olmuş tekrar değerlendirilmesi gerekir yazıyordu
Novamomy Deletedmom_50 şehir hastanesi sistemini gerçekten bilmiyorum ben kendi hastaneme göre yorum yaptım biz test tekrarı istiyorduk hastaneyi aramışın zaten 🤷🏻♀️
Gzo Deletedmom_50 canim senin bobreklerde rahatsizlik var büyük ihtimal urolojiye git idrarda eritrositin var
Deletedmom_50 Gzo canım muhtemelen öyle evet pazartesi doktora gidecem ama nasıl edecem bilmiyorum kendi doktorum yok başka doktora gitsem yazıcıdan çıkarmıyorlar sonucu doktoruna gitti diye bilmiyorum ki
Deletedmom_50 Gzo kuzu ama bende ağrı sızı hiç yok ki nasıl kan gözüktü ben çözmüş değilim ve enfeksiyon çıktı idrar kültürü vermiştim kabul olmadı sandim da olmuş hatta kullanabileceğim antibiyotikler yaziyo orda
Gzo Deletedmom_50 bidaha baktir icin rahat etmediyse ama lokosit demek enfeksiyon demek eritrosit demek bobrekde bir sorun var demek canim
Deletedmom_50 Roses44 ha yok kuzu zaten banada öyle dediler eğer ki kabul edilmese orda numune kabul edilmedi yazar dediler
Deletedmom_50 Gzo baktırdım yukarıda sonuç canım bak istersen attım da  hatta tekrar attım simdi bak canım
Deletedmom_50 Gzo kuzu benim idrar kültürü doğru çıkmams bulaş olmuş yani üreme olduğu felan belli değil
Gzo Deletedmom_50 uremede var idrarda iste sen bayaa enfeksiyon olmussun agrin flan nasil olmadiki ilginc,🙄
Deletedmom_50 Gzo bende şaşırıyorum bu duruma bobrekte sıkıntı olan bi insan nasil durur ki böyle onada saskinim
Deletedmom_50 Gzo kuzum ben dün tekrar idrar kültürü verdim bugün sonuç çıktı üreme olmamış yani enfeksiyon yokmuş bostan yere 4 gün antibiyotik kullandım salak doktorların yüzünden valla