Kader111 yok canı 10 kg aldım ben bebek 3,100 Gr .. plasenta içindeki su miktari olması gerektoginde fazla dedi 🥴

Burnumageliyoduslkmsn ben bugün tam 40 oldum aynı şeyleri bende yapıyorum ama gelmedikten sonra yapacak bişey yok herşeyi denedim cinsellik de dahil bi yerlerim plates topuna yapıştı resmen ama yok yani 😂 bi de günler geçmek de bilmiyor hayırlısıyla Allah sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin 🙃🥰

dh160
    Benim yalancı sancılarım oluyo 1 cm açılma varmış ama devamı yok😂

Hatice4535
      Suniyle mi doğurmaya çalıştılar yatıralım demeleri saçma olmuş dr bana bişey demedi sen iyi demişsin canım suniyle daha çok canın yanıcaktı nişan falan geldi mi senin bende gelmedi ama 1 cm açılma var dedi

RNurr bana da nişanın gelmiş açılma başlamış rahim ağzı yumuşamış dedi ama bende de tık yok 😂

RNurr evet suni sancı vericeklerdu bende biraz dhaa evde beklemek istedim nişan falan gelmedidaha benim pazar günü doluyo benim 41 hafta hala gelmezee gidip yatırın beni dicem artık

dh160
            Bende de aynı sadece açılma var bide arada yalancı sancı işte 😂

Hatice4535
            Maşallah 🥰 bende de eğer öyle olursa bende öyle derim büyük ihtimalle 😂

RNurr hiç bişe yok vallaha 😅 bugün biraz bel ağrım var ama bilemiyorum 😅