RNurr denendi ve reddedildi sjsj
DOĞURAMAYANLAR
@Burnumageliyoduslkmsn aşko başı çektik millet doguramaz oldu valla sovecekler bize gel gidelim en iyisi Dogurmadan ugramayalim 😂😂
Kader111 yok canı 10 kg aldım ben bebek 3,100 Gr .. plasenta içindeki su miktari olması gerektoginde fazla dedi 🥴
Burnumageliyoduslkmsn ben bugün tam 40 oldum aynı şeyleri bende yapıyorum ama gelmedikten sonra yapacak bişey yok herşeyi denedim cinsellik de dahil bi yerlerim plates topuna yapıştı resmen ama yok yani 😂 bi de günler geçmek de bilmiyor hayırlısıyla Allah sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin 🙃🥰
barlaseymahasan bende saldım ya bugün yine ara ara yaparım spor falan ama zaten daha ne kadar durabilecek ki mecbur gelecek
Burnumageliyoduslkmsn aynen öyle strese girmeye hiç gerek yok 😅
mathildays1
Bende 9 kat inip çıkıyorum😂😂
Hatice4535
Suniyle mi doğurmaya çalıştılar yatıralım demeleri saçma olmuş dr bana bişey demedi sen iyi demişsin canım suniyle daha çok canın yanıcaktı nişan falan geldi mi senin bende gelmedi ama 1 cm açılma var dedi
RNurr evet suni sancı vericeklerdu bende biraz dhaa evde beklemek istedim nişan falan gelmedidaha benim pazar günü doluyo benim 41 hafta hala gelmezee gidip yatırın beni dicem artık
RNurr amin inşAllah rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Hatice4535
Maşallah 🥰 bende de eğer öyle olursa bende öyle derim büyük ihtimalle 😂
RNurr sağlıkla gelsinler inşallah 😂🙏🏻