Havvaca Deletedmom_103 Adetim 2 gün geçmişti ama hamilelik aklımda hiç yoktu o ay sadece 1 kez korunmasız ilişki olmuştu o da yumurtlamaya daha 8 gün vardı o yüzde yüzden ihtimal vermemiştim. Neyse 2 gün adetim gecikti ama son bir kaç aydır 2 3 gün gecikme yaşadığım için ihtimal vermemiştim. Rüyamda gördüm hamile olduğumu icime kurt düştü. Sonra dedim kalk test yap negatifi gör kafan rahatlar. Neyse sabah 7:20 de eşimi ise yolladım kostum banyoya 😂 testi yaptım damlatmam ve kırmızı çizgi görmem resmen saniyelik oldu şok oldum aynada kendimle bakıştim 5 10 dk. Sonra o sıra B12 iğnesi vuruluyordum eşim şüphelenmesin diye iğneye gidiyorum dedim gittim sağlık ocağına neyse kanı verdim ebe dedi yarın öğlenden önce çıkmaz. Dedim ben dayanamam 😂 neyse işte eve dönerken marketten bir emzik aldım. Eşime sürpriz yaparım diye. Eve geldim akşamı bekleyemiyom saat daha 9 ben tuhaf hareketler 😂 eşim telefonda anladı bişey olduğunu ama hamile olduğum onunda aklına gelmedi rahatsizdim o an korktu kötü oldum diye iyi misin dedi dedim yok değilim gel eve beni Dr a götür 😂geldi eve anahtarla hızlıca girdi eve elimde testle emzik 😂 adam şok oldu oturdu kapının önüne yere hüngür hüngür ağlamaya başladı. Bende başladım o an ağlamaya 😂 yarım saat ağladık biz öyle teste baka baka 😂 sonra dedi hadi kan verelim dedim verdim yarın çıkacak ben dayanamam özele gidelim dedi gittik tekrar kan verdim 1 saatte çıkar dediler geçtik arabada bekliyoruz. 45 dk sonra çıktı telefondan bir baktım 1245 beta 😂 biz yine bir yarım saat ağlayıp Dr un yanına girdik Dr dedi masallah değer çok güzel haftana göre 2 gün sonra tekrar gel. 2 gün sonra gittim beta 2995 geldi. Keseyi gördük bide öyle ağladık eşimle ahahahhaha biz de ağlamaya yer arıyormusuz şu an yazarken anladım 😂😂
Deletedmom_103 Havvaca ya gözümün önüne geldi nedense akskakdkamskakskak kimse de biz napıyoruz dememiş başbaşa verip ağlaşmışsınız çok iyi ama yqa 😂😂😂😂
Havvaca Deletedmom_103 kız bazen eşime diyorum alkol mu aldık bir şeyler mi çektik bu neyin kafası😂 eşimde diyo sanırsın 20 senedir çocuk yolu gözlüyor gibi ağlamışız ahahahhaha
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Çok güzel şekilde paylaşmışsınız eşlerinizle Rabb’im kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. İlerde bende anlatır mıyım bilmiyorum, gerçi benim de paylaşma hikayem var ama düşük yaptım nasip olmadı. Yazıp dahada duygulanmak istemedim 🥺
Deletedmom_103 cahilelafanlatamazsinyorulmaa kuzum benim rabbim en kısa zamanda sana da anneliği tattırsın inşallah 🌺
SevgiKNGR Depremzedeydik… ilerde hamile olursam şöyle böyle haber veririm sürpriz yaparım derken… konteynırda tek gözlü oda da herkesin içinde ağlayarak vermiştim cpk üzgün bir yandan mutluydum tarif edilemez bir duygu karmaşam vardı… hatırladıkça canım sıkılıyor
ku4iremmmm- Deletedmom_103 en son 3 Eylül de adet oldum 3 hafta sonrasında kendimde değişiklikler hissetmeye başladım şüphelendim Ekim ayını bekledim adet günümü olucam mı diye gün geldi olmadım gecikti diye 10 gün bekledim sonra test yaptım anında pozitif çıktı sonra dayanamadım elimi görüntülü aradım dilim tutuldu bi türlü konuşamadım testi gösterdim elim öyle bi titriyor ki gözlerim yaş dolu zaten eşimde tutuldu kaldı görünce o sırada şarjım bitti 1 saat sonra baktım eşim evde şıp heyecandan işte duramamış kayınvalidem annem gelmişti kahve içmeye ben belli etmiyorum hastaneye gideriz sonra söyleriz diye mutfakta kahve yaparken ben eşim içeride heyecandan duramamış o heyecanla söyleyivermiş annemle kayınvalideme onlarda Bi sevindiler ki ilk torunları olacak iki tarafında
Deletedmom_103 ku4iremmmm- şöyle 10 gün bekleyenlere imreniyorum valla bak. Ne güzel maile hepsi beraber öğrenmiş 🌺