Deletedmom_103
Adetim 2 gün geçmişti ama hamilelik aklımda hiç yoktu o ay sadece 1 kez korunmasız ilişki olmuştu o da yumurtlamaya daha 8 gün vardı o yüzde yüzden ihtimal vermemiştim. Neyse 2 gün adetim gecikti ama son bir kaç aydır 2 3 gün gecikme yaşadığım için ihtimal vermemiştim. Rüyamda gördüm hamile olduğumu icime kurt düştü. Sonra dedim kalk test yap negatifi gör kafan rahatlar. Neyse sabah 7:20 de eşimi ise yolladım kostum banyoya 😂 testi yaptım damlatmam ve kırmızı çizgi görmem resmen saniyelik oldu şok oldum aynada kendimle bakıştim 5 10 dk. Sonra o sıra B12 iğnesi vuruluyordum eşim şüphelenmesin diye iğneye gidiyorum dedim gittim sağlık ocağına neyse kanı verdim ebe dedi yarın öğlenden önce çıkmaz. Dedim ben dayanamam 😂 neyse işte eve dönerken marketten bir emzik aldım. Eşime sürpriz yaparım diye. Eve geldim akşamı bekleyemiyom saat daha 9 ben tuhaf hareketler 😂 eşim telefonda anladı bişey olduğunu ama hamile olduğum onunda aklına gelmedi rahatsizdim o an korktu kötü oldum diye iyi misin dedi dedim yok değilim gel eve beni Dr a götür 😂geldi eve anahtarla hızlıca girdi eve elimde testle emzik 😂 adam şok oldu oturdu kapının önüne yere hüngür hüngür ağlamaya başladı. Bende başladım o an ağlamaya 😂 yarım saat ağladık biz öyle teste baka baka 😂 sonra dedi hadi kan verelim dedim verdim yarın çıkacak ben dayanamam özele gidelim dedi gittik tekrar kan verdim 1 saatte çıkar dediler geçtik arabada bekliyoruz. 45 dk sonra çıktı telefondan bir baktım 1245 beta 😂 biz yine bir yarım saat ağlayıp Dr un yanına girdik Dr dedi masallah değer çok güzel haftana göre 2 gün sonra tekrar gel. 2 gün sonra gittim beta 2995 geldi. Keseyi gördük bide öyle ağladık eşimle ahahahhaha biz de ağlamaya yer arıyormusuz şu an yazarken anladım 😂😂