Nur29zen ben öğrenince bıraktım. Bazen canım çok istiyor tek yudum alıp bırakıyorum bi tiksinti oluyo. Ama sanki ben tadını değilde içmeyi özlemiş gibiyim. 🥲😀

Bende maalesef kullanıyorum daha bırakamadım ne yaptıysam

Nur29zen bende müthiş bir içiciydim bulantım sayesinde hamile olduğumu öğrendim ve acayip tiksindim. Şuanda 18. Haftadayım ağzıma sürmedim. Amma velakin bulantılarım geçmeye başladıkça alttan birşeyler dürtüyor sanki 🤦🏼‍♀️ Direniyorum bende. Tamamen bırakamazdanız bile azaltmayı deneyin o bile kafi herkes bırakamıyor çünkü kolay değil

Esca bu ben işte. Sigarayla beraber kahveyi de bıraktım 😀 olan kahveme oldu kahveyi sigara için içiyormuşum 🤦🏼‍♀️😀

yagizegemom merhaba sonra hemen geri başladınız mı? Bende tiksinerek bıraktım ama doğurunca başlarım diye korkuyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Esca @Kuzeymiraa ben de aynı sigara içme olayını özlüyorum ve o müthiş kahveler. Sigarayı bıraktıktan sonra kahvelerin hiç tadı yok 😄

Baahar4549 Nasıl bi psikoloji hiç bilmiyorum o elimde duruşu çıkan dumanı falan bi özlemiyorum değil 😃 gel gör ki içemiyorum. Sırf keyfine boş boş iki paket yakip yakıp çöpe attım 😃

Esca inşallah ben de tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum sigarayı doğumdan sonra tekrar başlamam inşallah

Semaazz gün içinde aşırı bunalıp yoruluyorum eşim gelince beraber 1 tane içiyorum bazen 2 oluyor ama daha fazlası olmuyor🥲

Ben kent slim grey içiyorum çekiyorsun bişey gelmiyor nikotin yok gibi bişey ama nefsimi köreltmeye yeterli oluyor