Sigara
Nur29zen hamileliğimi öğrendiğim an bıraktım 9 ay ağzıma sürmedim 🥲
Nur29zen içiyorum bırakmadım 🥺
heleninannesi Max kaç oluyor
- Düzenlendi
Nur29zen 13 yıllık içiciydim deli gibide aşırı sigara kullanırdım günde iki bazen üç paket içerdim hamile olduğumu öğrendim bırakmam kolay olmadı tabi ama sonrasında bi düşündüm ben bu sigarayı dokuz ay boyunca o bedene neden solutayım benden nefes alıp verecek bi canlıya hayatımda bırakamayacağım sigarayı küçücük bir can sayesinde bıraktım. Vicdan meselesi insanın vicdanı rahat etmemeli diye düşünüyorum Bana göre bu dönemde içilmemeli ne kadar bağımlı olunursa olunsun bi hasar bi sorun kalırsa yada hastalık bebeğin yerinde ben olsam ilerde hesabını sorarım açıkcası yarından itibarende 38 haftalığız Allahın izniyle 🙏🏻
Nur29zen kokusundan da kendinden de inanılmaz midem bulanıyor bu duruma çok şoktayım 😅Çok uzuuunn yıllar günde 1 pakete yakın sigara içen biriydim .
Yakın bir arkadaşım gebelik boyunca içti günde 3 en fazla 4 en düşük nikotinli olandan (Winston onedı sanırım) filtresini kopartıp içerdi , peşinede hemen ayran içerdi .
Bende çok savaş veriyorum 6 haftalığım daha mide bulantılarım bile başlamadı tiksinme giiibi birşey de yok. Ne olucak bilmiyorum günde 5 6 tane içiyorum maalesef
Sweetbabyd 7-8 buluyo
heleninannesi kaç hafta oldu bende stres yapıyorum ya
Sweetbabyd 15+6 🥺
Bende maalesef kullanıyorum daha bırakamadım ne yaptıysam
Nur29zen bende müthiş bir içiciydim bulantım sayesinde hamile olduğumu öğrendim ve acayip tiksindim. Şuanda 18. Haftadayım ağzıma sürmedim. Amma velakin bulantılarım geçmeye başladıkça alttan birşeyler dürtüyor sanki 🤦🏼♀️ Direniyorum bende. Tamamen bırakamazdanız bile azaltmayı deneyin o bile kafi herkes bırakamıyor çünkü kolay değil
Esca bu ben işte. Sigarayla beraber kahveyi de bıraktım 😀 olan kahveme oldu kahveyi sigara için içiyormuşum 🤦🏼♀️😀
Kuzeymiraa aynen bende kahveyi bıraktım ayda bir içtim bazı aylar hiç içmedim bile 🥲
yagizegemom merhaba sonra hemen geri başladınız mı? Bende tiksinerek bıraktım ama doğurunca başlarım diye korkuyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Esca @Kuzeymiraa ben de aynı sigara içme olayını özlüyorum ve o müthiş kahveler. Sigarayı bıraktıktan sonra kahvelerin hiç tadı yok 😄
Baahar4549 Nasıl bi psikoloji hiç bilmiyorum o elimde duruşu çıkan dumanı falan bi özlemiyorum değil 😃 gel gör ki içemiyorum. Sırf keyfine boş boş iki paket yakip yakıp çöpe attım 😃
Esca el alışkanlığı değil mi tamamen