maviruya Aleynacamoglu Erkek ikinci oğlum olacak Allah’ın izniyle. Valla ilk oğlumda kalan çoğu şey olduğu için ufak tefek hazırlıklar yapıyorum zaten onlar da bitmek üzere 🥰 peki ya sizin 🌸
Aleynacamoglu maviruya Ya çok mantıklı 🙈 benim ilk kızım olcağı icin bebek arabası ve bi kac kiyafet hazır 😅🌸 Bakalım nezaman başlicam 😅💗
kariyerdeyaparimbebekte22 Elifsn Ne güzel yukarı cıkma ihtimali de varmış, çıkarsa sürpriz olur çıkmazsada sağlıklı olsun da siz kendinizi üzmeyin. Normal kısmet olmazsa sezeryan olursunuz inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız her şey o zaman çok güzel olacak ❤️
Elifsn kariyerdeyaparimbebekte22 hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde gelsinde bebişler gerisi önemli değil 🥰
Brn_cnn Aleynacamoglu biz de eşimle kız istiyoruz ama bizim ailede de hep erkek çocuk var. Benim de bir oğlum var şimdi doktor kız deyince eşim inanmadı erkektir o diyor detaylıda görmeden inanmayacak eşim de 😂😂
Aleynacamoglu Brn_cnn Valla bizdede şöyle herkez oğlan doğurdu ablam olsun kuzenlerimin eşi olsun ben ilk olucam kız annesi olarak inşallah🌸🥰
Sinan35eda Aleynacamoglu bizde 20+2 olduk bı sorun sıkıntı olmazsa 21 Ekim’de gözüküyor inşallah oglusumuzu yarın görmeye gidiyoruz detaylı için gidicem sizler nasilsiniz
Aleynacamoglu Sinan35eda Yaa bize 22+2 haftalığız bide yarın gidiyoruz kızımı görmeye kaçda gitceksiniz🥹🥰
Sinan35eda Aleynacamoglu ben anca buldum ya 20+3 de gidicem bizimkide erkek oglusumuzu gorucez bakalım inşallah herşey yolunda çıkar
Replay Aleynacamoglu sıcağı pastırma soğuğu kutup birde yeni foçada yaşıyorum ben deniz kenarı olduğu için ekstra nem var 😔
ilknuuruucar_99 Aleynacamoglu 25+1 haftalığız 😍 Şimdilik güzel gidiyo sadece ellerimde uyuşma oluyo biraz zorluyo gün içinde de onun dışında bi sorunumuz yok 😇 Eylül 18-20 falan doğum olabilir erken gelmeye niyetlenmezse küçük hanım 😅 bi şey sorucam şeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptırılmalı mı 👼 siz kaç haftalıksınız hamileliğiniz nasıl gidiyo 🦋
Aleynacamoglu ilknuuruucar_99 Canım şeker yüklemesi doktorum 24.-28. Hafta tavsiye ediyor ama ben yaptırcam bugün detaylıya gircem bakalım merak ediyorum prensesi 🌸🥹 benim hamileliğim de gayet sakin geciyor çok şükür kendimi yormuyorum asla biz şuan 22+3 olduk💗
ilknuuruucar_99 Aleynacamoglu şeker yüklemesini yaptırdım çoğu kişi yaptırma dedi ama bebeğim için ne gerekiyorsa yaptırmak istediğim için yaptırdım ilkte zorlandm ama sonuçlarım güzel çıktı çok şükür 😍🤲
Aleynacamoglu Rumeysakeskin Ya ben yurt dışında kalıyorum canım bu gittiğim yerden çok memnundum ama renkliyede gitcem daha oda 13.7.🫶🏽💙