ilknuuruucar_99 Aleynacamoglu şeker yüklemesini yaptırdım çoğu kişi yaptırma dedi ama bebeğim için ne gerekiyorsa yaptırmak istediğim için yaptırdım ilkte zorlandm ama sonuçlarım güzel çıktı çok şükür 😍🤲
Aleynacamoglu ilknuuruucar_99 Aynen bende aynı fikirdeyim canım bende ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum hiç bişiyde keşke şunuda yaptırsaydım demek istemiyorum🙈
cevriye35_ babymomy_ Aaa sen ben 😂 bende izmirdeyim şimdiden yaniyoruz Allah sonumuzu hayir etsin 🫶 bizde 22+1
babymomy_ cevriye35_ hemen hemen aynı haftalardayıııızzzz 🥰 valla normalde yazı çok severim ama yağmur yağsın diye dua ediyorum o derece
Aleynacamoglu Rumeysakeskin Ya ben yurt dışında kalıyorum canım bu gittiğim yerden çok memnundum ama renkliyede gitcem daha oda 13.7.🫶🏽💙
Muczm33 Aleynacamoglu Aleynacamoglu 25 haftalık olduk canım dr 11 Eylül sezeryan dedi ama bakalım o zamana kadar inşlh vaktinde gelir bebeğim üç gündür bebeğimin hareketleri zayıflamış sizdede oluyor mu öncesinde çok sert ve daha belirgindi şimdi azalmış ve zayıf acaba pozisyon değiştirdiği için mi öyle yoksa başka bişey mi