GizemKadirr bizde burdayız 😍 ikinci sezaryenim olacak 38+3 e denk geliyor, heyecanla salıyı bekliyorum 😍
06.06.2023 Anneleri burda mııı 🤗 Son 5 gün 🥰
GizemKadirr ayyy benım ilk 😅😅😅 bilmiyorum neler olacak
Hilal2901 hee sizin tarih bebise kalmis o zaman 🥰 hayırlısıyla gelsinler insallah 🙏🏻
Tuba- sağlıcakla gelsin insalah 🙏🏻🤗
cocuklarimcanim normal mi bekliyosunuz yoksa daha zamanininiz mi var 😊
Aybk_11 sizde normal bekleyenlerdensiniz anladigim kadar. Sağlıcakla gelsin insallah 🥰
Yldzzz16 biz birqz erken davraniyoruz 😁🙈
Edaozmen saglicakla kavusalim insallah biz biraz erken davraniyoruz 😁 normalde 38 de 10 haziranda olcaktik. Hersey yolunda olunca biraz öne cektik 😁🙈
Demmet her ne olursa olsun sonunda dünyalar sizin olduğu icin hic stres yapmayın hersey cok guzel gecsin. Rabbim tüm dogum yapacaklara hayırlı dogumlar nasip etsin insalah 🥰🙏🏻
GizemKadirr şu an her şey normal gözüküyor ama ne olur bilemiyorum tabi
Aybk_11 sağlıklı hangisi olcaksa olsun insallah 🙏🏻🙏🏻
GizemKadirr ✋ ben burdayım 2. Olcak ama yıne korku panik heyecan hatsafada 🤷♀️
GizemKadirr şuan son 4 günümüz nişanım geldi sancılarım düzensiz bilmiyorum ben napıcaz
GizemKadirr bizde oğlumla yerimizi alalım 6.6.2023 😍🙏❤️
Benim son 6 günüm kaldı bugün kontrole gittim 4222gr bebeğim son iki haftadir 500 gr yakın alıyor nerdeyse yanılma payıda var ama doktorum iri diyor normal istiyorum ama hiçbir belirtim yok sancı nişan açılma nasıl nezmaan başlaycak bilmiyorum 🙁
GizemKadirr burdayıımmm 🙃 çok korkuyorum ama bir an önce de oğlumla kavuşmak istiyorum 🥹🥹🥲
9 haziranda günüm doluyor ama bu tarih güzelmiş hiç aklıma gelmemişti 🙈
Eymasf bi bende yok bise galiba bende bi o kdar sakinim 😁 ama bende genelde son dk olur 😁
reisMom nişan geldiyse yakındır herslde gününde gelcek galiba sizinki 🥰 saglikla gelsin insallah 🙏🏻
Sibellllld bende kızcemle bekliyorum 🥰