Zeynepozcan 1Gozde1Yusuf- kız kullanıcı adını görünce bakıyım dedim, taş gibi kadınsın he tü tü tü maşallah 🧿❤️❤️❤️
myangelson 1Gozde1Yusuf- kameranın dövmeyi değil de etrafı netlemesi karşıdaki ayakları falan 😂😂😂 ama yaptıracağınız çokzel yaaa🌷🌷🌷
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim yok kız o değildir bence bu kadar hakim değildir durumlara başka biri bence 😅🤔
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson bence hakimdir… O zamanda bize bir yarandı bir saldırdı fakelerle en son patladı fldldldld
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson burda izin verilecek olsa mitolojileri oturur anlatırım uzun uzun… Ama hazır değil burdaki toplum…
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim bence de hiç girme o işlere boşver sen ben kendim araştırırım 😅😅
Sacmalama_engiinn Zumzugukodummuzzingillatirim Benim de aklıma sadece o geliyor mübarek herkesin hafızasına kazındı bütün Forum’a sorsan herkes tanır onu sjdcjfshs
myangelson 1Gozde1Yusuf- bence de daha geçen seçim günü kızları toplamıştım bize yedik içtik sonra yine yedik içtik 😂😂😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson uzak durduğunu ne biliyoruz, o hep araya kaynar sonra başka hesapla gelirdi. Laleyi tanımamışsınız aaaa.
1Gozde1Yusuf- bensizinleugrasamam ya bagimlilik mi bilemem ama bende ilk oglumun adini yazdirdm simdi yine istiyorum