myangelson 1Gozde1Yusuf- bence de daha geçen seçim günü kızları toplamıştım bize yedik içtik sonra yine yedik içtik 😂😂😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson uzak durduğunu ne biliyoruz, o hep araya kaynar sonra başka hesapla gelirdi. Laleyi tanımamışsınız aaaa.
dexter Zumzugukodummuzzingillatirim kız bişi dicem biraz fazla iddialı, asla cesaret edemem ama belki 10 yıldır deli gibi aklımda olan şey iç bacak kısmına bilekten yukarı ince bi fermuar dövmesi 😍 ay söylerken bile salyam aktı djshsjsh
Zumzugukodummuzzingillatirim dexter kocam o fermuarı ben dikeyim der. Net. Fazla yakın bölgelere kızıyor aşkım yoksa ben jartiyer dövmesi isteyecektim… Cinsellik barındıran şeylere kızıyo…
myangelson YuvarlanamayanPaanda bende eşimi durtuyorum kaç gündür tekrar Lucifer başlayalım diye 😂😂😂 sandman izliyoruz şuan
dexter Zumzugukodummuzzingillatirim ahahahahaha ne bileyim valla ilk o geldi aklıma 😂 tribal mi ne haltsa ben bi de göğüs altı, bel, göbek altında onları çok seviyorum uzun tutulduğunda efso duruyo of 35 e dövmesiz gelmişim aklımı bulandırma dlsjs
Zumzugukodummuzzingillatirim dexter geçen 73 yaşında bir teyze yaptırmıştı dövme çok içim gitti. Tribal locama kitlicem aşko o benim yedek vücudum fmdmdmdm
Zumzugukodummuzzingillatirim YuvarlanamayanPaanda kimse ne olduğumuza karar veremiyor biz öyle bişeyiz…
Ebbruc bensizinleugrasamam yurtdışında yaşamıyorum, kafir değilim ama 2 tane dövmem var yaptırmaya da devam edicem. Dini boyutu da bence Allahla kul arasında 🥱 başı kapalı olup günahkar olanında dini kendine, dinsiz sanılıp ibadet edeninde