Zumzugukodummuzzingillatirim Beggg aşkım aslında komple değil üstler boş, iç kollarımdada bir tane zambak var 10 15 cm, birde Satürn var 10 15 cm yine. Çoğu yer kapalı yani sığdıramam dldşdödö
Sacmalama_engiinn Zumzugukodummuzzingillatirim sonsuzluk işareti yap kenarı küçük bir kalple bitsin ortasına baş harflerinizi yazın
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim bakarım canım bazı dizilerde filmlerde çok denk geldi ama hiç arastirmadim unuttum kaldı hep 😅
YuvarlanamayanPaanda myangelson üzdün beni hayır kabul edemem bunu 🤣🤣 bikerem orda didiktiffff fav 🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Sacmalama_engiinn aklıma başka biri gelmiyor unuttum valla trolleri flföföf
Zumzugukodummuzzingillatirim Tugceatabey aşkım direk boşar eşim dkdkdkd adam bir tek cinsel şeyleri dövme yaptırmak kadınsal bölgelere dövme yaptırmak karşıtı dkdkdkd ama anlıyorum bende izin vermezdim dldödödöd. Bir keresinde şakasına senin eline örümcek ağı banada bi tane örümcek yaptıralım dedim ama biliyor asla böyle bir iğrençlik yapmam. Yinede öyle yükseldi ki. Karımsın sen benim o ne ima öyle falan dldldl dldödödöd korktum.
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson burda izin verilecek olsa mitolojileri oturur anlatırım uzun uzun… Ama hazır değil burdaki toplum…
haticesengoz bensizinleugrasamam ne saçma bi yorum ben müslümanım ama dövmem var dahada yaptırcam ayyy bıktım vallahi sizin gibilerden dinden imandan soğutuyorsunuz insanı
Sacmalama_engiinn Zumzugukodummuzzingillatirim Benim de aklıma sadece o geliyor mübarek herkesin hafızasına kazındı bütün Forum’a sorsan herkes tanır onu sjdcjfshs