Beggg Zumzugukodummuzzingillatirim ahaahah kız dünden razı herhalde😅😅 bacağına yaptır aşko ensede olur😅 kolların komple mi dolu bayılıyorum kol dövmelerine🤌🏼
Zumzugukodummuzzingillatirim YuvarlanamayanPaanda benim çoğu oyunda nickim Lilith oldu, discordda tüm sunucularda falan. Lilith idolüm şu hayatta resmen… Ve sembole bayıldım… Offf kocam bunu beğenmeyecek eminim dödödldld
YuvarlanamayanPaanda Zumzugukodummuzzingillatirim ahh kalbim gönül ister resmibi yaptırmak lakin semboli aşırı gizemli ve hoşşş🖤
Mavidunyamm Zumzugukodummuzzingillatirim bence bebeğinin ayak izi veyaaaaa el izi veyaaaaa fotoğrafını yapabilirsin 🌸
Zumzugukodummuzzingillatirim Mavidunyamm el ve ayak izi istemiyorum… Diğer çocuklara ayıp olur dödşdşdşd doğum haritası ve ismi olacak zaten. Diğerlerine de aynısını yaptırırım… Fotoğraf ise çok tehlikeli olmaz dkdldld
cahillesohbetikestim cahilelafanlatamazsinyorulmaa sen kimsin acep ismin ismime çok benziyor. Seni ben sanıyorum 🤣
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim vuuuuuu sen yaptırırsın o potansiyel var sende bu sevgi bu aşkla 😅
Zumzugukodummuzzingillatirim YuvarlanamayanPaanda Lilith bence gizemli kalmalı. Hani ortaya çıkarsa kaybediyor anlamını.
Zumzugukodummuzzingillatirim Beggg aşkım aslında komple değil üstler boş, iç kollarımdada bir tane zambak var 10 15 cm, birde Satürn var 10 15 cm yine. Çoğu yer kapalı yani sığdıramam dldşdödö
YuvarlanamayanPaanda myangelson üzdün beni hayır kabul edemem bunu 🤣🤣 bikerem orda didiktiffff fav 🤣🤣
Sacmalama_engiinn Zumzugukodummuzzingillatirim sonsuzluk işareti yap kenarı küçük bir kalple bitsin ortasına baş harflerinizi yazın
Tugceatabey Zumzugukodummuzzingillatirim o eksik olan söylediği şeyi yaptırman yokmu peki lksjdflskdfj tamamlanmış olursun lsjkdf
Zumzugukodummuzzingillatirim Tugceatabey aşkım direk boşar eşim dkdkdkd adam bir tek cinsel şeyleri dövme yaptırmak kadınsal bölgelere dövme yaptırmak karşıtı dkdkdkd ama anlıyorum bende izin vermezdim dldödödöd. Bir keresinde şakasına senin eline örümcek ağı banada bi tane örümcek yaptıralım dedim ama biliyor asla böyle bir iğrençlik yapmam. Yinede öyle yükseldi ki. Karımsın sen benim o ne ima öyle falan dldldl dldödödöd korktum.