Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson en alttaki ne bayıldım ama kolum dolu ah ulan dünya… Kocamında dolu… Ama daha minimal f16 sığdırılır bak sağ kolumun altına. Bu arada ankaya da bayıldım..
Zumzugukodummuzzingillatirim bensizinleugrasamam yahşi cazibe dizisinde simge mağdurum ben mağdurum çok mağdurum mağdurum diye geziyordu sende öyle gez…
Sevalinkaa Zumzugukodummuzzingillatirim trump ta yaptırmıştım ama sıkıntı olmuyorsa yaptırıyım iyi ki açmışsın postu 💋
Zumzugukodummuzzingillatirim Sevalinkaa doktoruna sor yinede aşkım. Ben internetten hamile olduğunu öğrendiğimde araştırmıştım o bilgiler elimdekiler… Birde Trump bilmiyorum ama kadıköyde gölden arrow tattoo ya yaptırdım ben mis gibi öneririm… Üstelik tütsü bile yakıyorlsr..
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim ay dimi anka kuşunu görünce kalp çıktı gözlerimden 😅 senin bu sevdan için de özellikle uçaklı jetli dövme aradım 😂 bir tane şey var üstte kağıttan uçak altında jet gölgesi o da çok hoş bak dur atem bulup
GeriCekilmeKorunmaDegill Zumzugukodummuzzingillatirim arkadas seni cok iyi tanıyor sanki böyle böyle bi post acmanı beklemiste yazacakmıs gibi 🙄
Zumzugukodummuzzingillatirim GeriCekilmeKorunmaDegill banada öyle geldi. Elalemin derdi olmuşum ne yapayım. Onlarla mı uğraşcam fldödlf
Catsofmom Zumzugukodummuzzingillatirim nasıl bir şey istiyorsun bacım. Minmal mi, hayvan mı, arkeolojık mi 🤣🤣
YuvarlanamayanPaanda Zumzugukodummuzzingillatirim aşko öncelikler3 caiz değil demeden geçmeyim sksnsjsjwı lakiim yurtdışında yaşasaydım egerki bilmeseydim Müslümanlıği kızımın adini Lilith koymak isterdim 🤣🤣 ahh içimde neler kopuyor neler 🤣 efenıme dövmede bunu isterdim enseme yada gögüs arama🤣🖤
Zumzugukodummuzzingillatirim YuvarlanamayanPaanda benim çoğu oyunda nickim Lilith oldu, discordda tüm sunucularda falan. Lilith idolüm şu hayatta resmen… Ve sembole bayıldım… Offf kocam bunu beğenmeyecek eminim dödödldld