Ebbruc cahilelafanlatamazsinyorulmaa bezdim böyle insanlardan çünkü. Yapmışım yapmamışım kardeşim sanane. Cehenneme el ele girecek değiliz, burda insanları yargılarken ne günahlara giriyolar farkında değiller
Zumzugukodummuzzingillatirim dexter geçen 73 yaşında bir teyze yaptırmıştı dövme çok içim gitti. Tribal locama kitlicem aşko o benim yedek vücudum fmdmdmdm
dexter Zumzugukodummuzzingillatirim ay yaşlılar böyle dövme, saç boyatma, makyaj falan yapıyo ya çok hoşuma gidiyo kim bilir nasıl baskı görmüş de anca yaptırabilmiş içinde kalmamış ne güzel
Zumzugukodummuzzingillatirim YuvarlanamayanPaanda kimse ne olduğumuza karar veremiyor biz öyle bişeyiz…
CmreKsidar Zumzugukodummuzzingillatirim hesabını bilmiyorum kuzum yaz özelden yasak herhalde burda yazmak ayrıca ilk kez birini ekledim ☺️
dexter Ebbruc onun olayı aslında uyarmak gerekiyı dinde bu senin sorumluluğun ben de din konusunda hassasım ama sosyal medyada internette dine kitaba sövenler bile var milyonlarca insanı nasıl uyaracaksın, bazen yeri ve zamanı mı diye düşünmek lazım
Zumzugukodummuzzingillatirim CmreKsidar kız şaka yapıyorum, ben seni zeynolarla falan takipleşiyo sandım 🌸🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Aysenurdemirell aşkım ben hamileyken yaptırdım. Ama bilmiyordum hamile olduğumu ve sonra araştırdığımda iyi ve kaliteli steril bir yer olması gerektiği yazıyordu internette yine de bir araştırıp doktoruna danış bence…
dexter Aysenurdemirell hamileyken yaptırma, ne kadar güvenilir olduğuna emin olsan da steril olmayabilir, kullanılan boya uygun olmayabilir
dexter Ebbruc işte orda kibir devreye giriyo ve en büyük günahlardan biri. benim teyzem kızlarının başını 10 yaşındayken falan kapattı en büyük hayalleri başları açık bi gün sokakta gezmek. herkese de ahkam keser falan. böyle insanlar çok dine yakın olmayanları tamamen soğutuyolar maalesef. şimdi kız kalkıp dövme ne yaptırayım demiş Allah için yani ay dövme haram yanacaksın bilmemne demenin yeri mi? her koyun kendi bacağından asılır