nurgulakdas27 -Gr- Şuan düzensiz sancı çekiyorum bende :) Alttan baskı sırt ağrısı karında sertleşme yaşıyorum. Beklemedeyim bende ne zaman olursa artık :)
nurgulakdas27 -Gr- korkma hiç haftası iyi. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Doğana kadar muz tahin pekmez ceviz fındık badem kefir ye ne alırsa kar öyle düşün
-Gr- nurgulakdas27 yiyorum minnosdu haftasina gore ama aceleci cikti 🤭doktoruma ulastim 1 den sonra gidicem bakalim ne diycek
-Gr- Kızlar hic birsey anlamadim hala gelmeye devam ediyor simdi seffaf ve kahve seklinde geliyor belim ve sirtim agrimaya basladi
-Gr- meliiisoz benimkinin icinde kahverengi var birsey anlamadim sari kahve seffaf kahve geliyor sabahtan beri hic kesilmedi
-Gr- zeynozey tamam canim veririm hamileligimin basindan beri tum garp seyleri buldum yine bulursam sasmam
-Gr- zeynozey hastanedeyim aciklik gozukmuyor suyun iyi diyor ama bebek hic buyumemis ntsye grcem ama kasilmada hissetmiyorum hc brsy anlamadm
meliiisoz -Gr- benimkide lekesiz yarın kontrolüm var bakalım ne söyleyecek gün içinde bir kere geliyor pazartesiden beri sürekli gelmiyor
-Gr- meliiisoz benim valla kahve kanli gelio durdu simdi yine gelirse resim cekcem sende cek resim sorfu bana yoktu