Deletedmom_50 -Gr- canım bende 26 haftalik hamileyim benimde iç camasirimda ıslaklık oluyo diyorum acaba suyum mu sızıyor diye ama peçete falan koyuyorum olsa herhalde onada olur terledigimden oluyo sanırım yarın kontrol günüm inşallah sorun yoktur
Deletedmom_50 -Gr- ama şey su gelmesi durumunda bebek hareketleri azaliyormus benim bebeğim gayet hareketli maşallah
Deletedmom_50 -Gr- kuzu gelmiyo benden ter gibi bisey sadece iç çamaşırı nemleniyo geldiği nası belli oluyo ki
-Gr- meliiisoz bakti altan acikligin yok dedi ne oldunu bilmio bende bilmiyorum suan akintim dwvam ediyor ama kahve degil seffaf bir akinti
Gamzefarukk -Gr- canım hiç riske atma bende 36+5 deyim doktorum nışanın gelirse 1 saniye bekleme hemen gel dedi riske atma kesinlikle doktor bi görsün
-Gr- Gamzefarukk gittim zaten bakti altan acikligin yok dedi rahim agzimi olctu 24 mm 37 haftadayim anlamadi bende anlamadim sumuksu seffaf akintim devam ediyor nts girdim bu hafta iki kere sanci cikmadi valla birsey anlamadim
-Gr- Deletedmom_50 mantar akintisi yazinca google bak ole akintilar oluyor oda su gibi geliyor ama akinti oluyor ortasinda
nurgulakdas27 -Gr- Bende de bu gebeliğim de su geldi sandım. Doktora gittim. Su değil akıntı dedi. Rahim ağzın yumuşadığı için su gibi akıntın gelmesi normal dedi
-Gr- nurgulakdas27 elle bakmadi yumusamami var birseymi var hic anlamadim valla anlasam keske birsey yok gozukuyor ama kahve olmamakla beraber akinti devam
Gamzefarukk -Gr- benimde akıntım oluyor o normal olması ama kan dedin diye söyledim izle bakalım o zaman bazen nışan geliyor 2 3 gün sonra ağrı açılma başlıyor görümcemin öyle olmuştu bi gözlemle bakalım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Deletedmom_50 -Gr- yok canım.bendd gelmiyo benimki böyle nemli oluyo misal açık renk giydim ki iç çamaşırı anladım diye gelmiyo yani ter ya benimki
-Gr- meliiisoz enfeksiyonum var ilac icmemi istemedi ama o yapmaz dedi sordum bende mantarda var valla anlamadim hicbirsey
-Gr- Gamzefarukk amin canim hepimizin bende anlamadim birsey valla suan normal gozukuyor bakalim bir 38 haftaya geliyim en azindan benimki minnak zaten