Merydmr Busrace7 ben kullanıyorum oksapar hamile kaldığındam beri önceki hamileliğim düşük olduğu için doğuma kadar kullanamamı söyledi doktor progestan hormon ilacıyla beraber
yamann Busrace7 Ben kullanıyorum canım oksapar 0.6 lık pazartesi sezaryen günüm pazar günü vurma dedi doktorum 1 gün önceden bırakmış olucam yani
Busrace7 Benim doktorum 37. Haftada Bıraktık bende bebekle alakalı sıkıntı yok ama d Dmer yüksekliğim var pıhtı atma riski yani sizlerin kullanma nedeni nedir bu sebep mi başka sebep mi acaba doktorum bu konuşa çok bilgili değil korkuyorum
Busrace7 Aysegulgnc bir rahatszlık geçirdim ve d Dmer diye bir değer var ona baktılar ve çok yüksekti
Aysegulgnc Busrace7 Yanlış anlamayın bende panik atak ve anksiyete var ben çok korkuyorum bu tür şeylerden o sebepten sordum cok gecmis olsun 🤲🤲
Aysegulgnc Busrace7 evet 13+5im ama öyle hır riskim varmı bilmiyorum doktora sorsam bisi dermi onuda bilmiyorum
minikinsantanesi Kan pıhtılaşmam var hamile olmadan önce coraspın kullanıyodum yeni hamileyim oksapara başladım coraspine de devam
Meerrii minikinsantanesi Gebelikten önce neden kullanmaya başladınız bende de kan pıhtılaşma bozukluğu var ? Ama doktorum böyle bir şey demedi
Ebru_20 Busrace7 coraspirin oksapar ve kan hapım var 3 tane ve hamileliğimin başından beri kullanıyorum
Busrace7 Ne zamana kadar kullanacaksınız peki d Dmer değerleriniz kaç ne zaman bırakacaksınız korkuyorum bıraktım ama ben
Ada_ada Busrace7 22. hafta bitiyor, transferden önce aspirine başlamıştım, 2 aylıkken doktor test yaptırdı ve pıhtılaşma çıktı sonrasında heparine başladım o kanama yapınca cleexane ya devam ettim. Dozu önce 20likti şimdi 40
Gamzeizmir35 Daha önce 1 kaybım var karnimda kalbi durmuştu. Önlem amaçlı ecopirin 150 mg kullaniyorum. Testim pozitif çıktığından beri. Doktorum da devam etmemi söyledi. Suan 38+3 üz. 38+5 te kontrolümüz var. Soracağım