Arzukamerbabur Busrace7 merhaba bende ilk gebeligimde kullanmıştım sezeryan olmuştum ve doktorum doğumdan bir gün önce kesmiştim ertesi gün doğuma girmistim
Elif949494 Busrace7 ben varım ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesinden dolayı şuanki hamileliğimde kullanıyorum
Meerrii Doga125 Kan pıhtılaşma bozukluğu varmış bende. Bunun testinide ikinci gebelikte sonlandıktan sonra bakılıyormuş. İlkinde bebeğin kalbi durdu diye doktor ikinci gebelikte kan sulandırıcı asprin hapı yazdı kullandım ben ama demek ki pekte faydası olmamış. İkinci gebelikte de aynı durum yaşanınca test yaptırdık kan pıhtılaşması testi. Bozukluk varmış üçüncü gebeliği bekliyorum dört gözle ve çok tedirgin bir şekilde eğer üçüncü gebelik nasip olursa inşAllah o zaman kan sulandırıcı iğne ve hapa başlatacak doktor bekliyoruz bakalım 🥺🤲🏻
Meerrii minikinsantanesi Gebelikten önce neden kullanmaya başladınız bende de kan pıhtılaşma bozukluğu var ? Ama doktorum böyle bir şey demedi
Busraert_ Ben ilk gebeliğim de düşük yaptım ve ikinci kez hamileyim doktor karından iğne ve coraspirin başladı 9 ay kullanacağız dedi endişeliyim yine düşük olur diye
Meerrii minikinsantanesi Anladım peki şey soracağım ya bende aynısını kullanıyordum gebeyken fakat kalbim çok hızlı atıyordu sizde de öyle oluyor mu ?
Ada_ada Busrace7 Bende dediler ama geçen detaylı ultrason yapan hastane doktoru gerek yok kullanmana neden kullanıyosun dedi, kendi doktorum da kullanmaya devam et öyle bir şey olmasa kan testinde buna gerek duyup vermezlerdi dedi, ben de devam ediyorum.
Nefesim9 Busrace7 15 haftalık hamileyim başından beri oksapar iğne ve coraspirin kullanıyorum yeni birde kan hapı verdi doktorum Folikasit progestan içim dışım hap oldu :) Çok şükür miniğim için 🙏🥰
Arzukamerbabur Busrace7 benim bundan önceki gebeligimde düşükle sonuçlandı oyuzden ikinci gebelikte doktorum kullanmamı söyledi 9 ay boyunca kullandım oğlum doğdu ama geçen sene yine hamile kaldım iğneyi kullanmama rağmen iki buçuk aylık bebeğimin kalbi durmustu
aysesu bdenerigokce tam kan sayımında trombosit yüksekliği çıkarsa kan sulandırıcı veriliyor. Yani bana o sebeple verildi
aysesu Busrace7 ecopirin kullanıyorum, doktorum 33. haftaya girmeden bırakacağız dedi. Önemli bir şey bebeğe giden damarlar çok ince olduğu için ufak bir tıkanıklık onun gelişimini etkiler. Doğuma yakın bırakılıyor doğumda çok kanama olmasın diye