Mustafayigitvebeytugannesi MirsT ben ne olursa yedim beslenmeme de öyle dikkat etmedim saten ilk aylarda bulantidan yiyememistim ama ilkinde 23 kilo ikincide 12 kilo flan üçüncü de 5 6 kilo aldım 😊 tabi doğum yapalı 1.5 ay oldu eski zayif halime döndüm. Herkes zayıflamak için ne yapıyorsun diyor bende 2 tane çocuk daha var onların peşinde koşturuyorum diyorum 😂😂
MirsT Mustafayigitvebeytugannesi ahahahhaah verirsin mi diyorsun canı. ☺️😅 bir cellat oğlum var aslında ama yine de 😅
Gulirmak MirsT karbonhidratları ölçülü tüketirseniz hem fazla kilo almazsınız hemde şişkinliğiniz fazla olmaz
MirsT Gulirmak şu sıralar midemi bastırıyor diye peynir ekmek domates yiyorum çoğu zaman ağır şeyler zaten yiyemiyorum geçer mi bilmiyorum ama
Mustafayigitvebeytugannesi MirsT kız normalde çocuk peşinden koşturmaktan saten kilo alamıyoruz çocuk doğunca da yemeye fırsat bulamican şuan için sal gitsin 😂😂
Oznursis 21 gün sonra dogumum var, toplam 7 kilo aldım nasıl becerdin dersen inan bende şaşırıyorum çünkü yememi hiç kısıtlamadım deli gibi tatlı yedim, hamileyken yenmez denilen herseyi yedim kilo almıyorum 🤷♀️🤷♀️😂😂
MirsT Oznursis çok şanslıymışsın bebeğim ben öyle olamam herhalde hareketsiz de değilim çalışıyorum geliyorum gidiyorum ev işimi de yapıyorum çamaşır bulaşık
Goksu2023 Oznursis kaç kilo ile hamile kaldın ve boy kaç eğer uzun ve balık etliysen az kilo aldırır gebelik demişlerdi bana doğruluğunu merak ettim 😂
Entige MirsT Benim daha ilk hamileliğim 20 haftadayım 1 kilo aldım yediklerime dikkat ediyorum abur cubur tüketmiyorum şekerli şeyleri ayda 1 kaç kez belki tüketem ekmeğ ya yemiyorum yesemde çok az.Paket qıdalar tüketmiyorum yemekleri bol mevsim salatalarıyla yemeye çalışyorum.
Tugraseda MirsT bende ilkinde 20 kilo almıştım. Şuan 22+2deyim temkinli ilerlemeye çalısıyorum 1 aydır diyetisyenle devam ediyorum. Sizede kesinlikle diyetisyen tavsiye ediyorum. Dikkat edelim derken bebek için eksik bırakmayalım bişeleri diye düşünüyorum
Mustafayigitvebeytugannesi Aaa122 36 haftalık doğdu gerçi doktor 35 haftalık doğdu diyor 3 kilo 49 cm. Ama 1 aylık kontrolünde 5 kilo olmuştu.
Mine16 MirsT Ah canım 🤣 ilk öğrendim aynı bende böyleydim çok dikkatli olucam kilo almıcam dedim 6. Aya kadar sadece 4 kilo aldım ama sonra 🤦🏼♀️ hızlı hızlı kilo almaya başladım maalesef ne kadar dikkat etsemde hergün yağlandım ballandım kremler 35. Haftaya kadar çok şükür çatlamadım ama o kadar şeye rağmen yeni yeni çatlıyorum maalesef 🤦🏼♀️ hamilelik çok değişik bir süreç
MirsT Mine16 çatlağa alıştık ama lohusalıkta o kilo olayından tiksindim oturup bedenimden nefret ediyordum duş alasım gelmiyordu. Beli ince biriydim hep o göbek o kalın bel mahvediyordu beni
Tugraseda MirsT yada işte basit şeyleri hayata geçirerek bi düzen kurmak en güzeli. Paketli gıdalar, asitli yada hazır içecekler abur cuburlar, hamur işleri bunlardan uzak durmakta yeterli olucaktır