gudmorningbeya Kullanıcı adımı aden cennet bahçesi demek değil diye değiştiricem her isim postunda sinir krizi geçiriyorum 😂😂 @Amineazra
Amineazra gudmorningbeya çok makbule geçer 🤭🤭 ben de açıkçası burda birinin yorumunda görmüştüm kadın da aden ismini düşünmüş fakat eşi fotoğrafçıymış kiliselere de gidiyormuş çekim için vs. orda doğan çocukları vaftiz ediyorlar ve çoğunun adı aden asla o ismi koymam demiş eşi
Bendenizanne gudmorningbeya bende elisa gayrimüslim bir isim diye değiştirmek istiyorum 😅 gördükçe söylemekten usandım gayrı 😁
AsELinAnneSi__ Yavrum61 hamile olduğumu ogrenmeden önce Hz. Meryem i görmüştüm rüyamda kızımız geliyor yanına birde Asel eklemek istiyoruz Meryem Asel 🌼
Turna44 Nur_50 güzelmiş gerçekten kızım var ecrin ona uygun bir isim arıyorum ecmel dikkatimi çekti❤️
gudmorningbeya Turna44 sabitlenmeli gerçek anlamları insanlara laf anlatmaktan yoruldum bakıyorlar önüne çıkan ilk siteye 😂 elisa var bide cennet kapısında bekleyen melek demekmiş 😂😂 ayh öf
Evaygl Yavrum61 benim kızım olacak Allah nasip ederse ben adını Elif Eva koyacağım 🤗🥰 sağlıkla gelsinler İnşaAllah
Roro37 Zklkn83 ben de gülce ismini düşünüyorum ama hiç tanıdığım biri yok o isimde. Kızınızın mizacı karakteri nasıl acaba?
Aysegul57 Yavrum61 kızım olucak Allah’ın izniyle 🫠 Asel ismini düşünüyoruz anlamı cennette akan ırmaklardan biri ve bu ırmaktan bal akıyormuş sadece
Emine142807 gudmorningbeya Bizde bi ara Elisa düşünmüştük anlamı hep öyle çıkıyordu 😁 Gerçek anlamı ne biliyor musunuz
Turna44 gudmorningbeya bide ben çok yabancıya benzeyen isimleri sevmiyorum farklı olacak diye çok abartılıyor. Bide popüler isim de sevmiyorum. Az kullanılan isimler sanki daha hoş geliyor. Bide eski isimler modası hiç geçmeyen isimler de var hoşuma giden
gudmorningbeya Amineazra canlı örnek çıkarmış rabbim karşısına işte şükretsin 😅 burda söylediğimiz halde hayır öyle değil diyenler var 🤦🏻♀️
Kertik Emine142807 kaç haftalıksınız biz de belis düşünüyoruz kimse de duymamıştım siz nerden duyup karar verdiniz
gudmorningbeya Emine142807 Hz. Zekeriya, Hristiyanlar ve Yahudiler tarafından Zacharias olarak bilinir. Zacharias’ın eşinin ismi ise Elisabeth’tir. Elizabeth olarak da yazılır. Bu ismin kışaltılmışı da Elisa/Elissa/Eliza’dır. Elisa(beth) Hristiyanlar ve Yahudiler tarafından yaygın bir şekilde kullanılan bir isimdir. Özet olarak belirgin bi anlamı yok uydurma isim diyebiliriz 😊