Yavrum61 Selamlar arkadaşlar..kız bebeği olacaklar isim önerisi alabilir miyim?anlami ve telafuzu güzel isimlerden😅
Amineazra Yavrum61 bizim kızımız Amine Azra 🥰 Sare Sena alya Meryem hafsa zümra yüsra Nisa Rabia hüma ravza erva Rana ravza hüda eslem nursima meva Betül Sümeyye Süheyla hifa Tuba sevde 🌸
Zekiye45- Mihra çok güzel canım veya aden anlamı çok güzel bende öyle düşünüyorum eğer kızım olursa şuanda 9 haftalıkım bakalım hayırlısı🌸🥰
Destinny Adensmom8 Bende AdenRüya koydum kızımın ismini çok güzel isimler adlarıyla yaşasınlar hayırlı evlat olsunlar sağlıkla büyütün evladınızı 🌸🙏🥰
Hlycsr91 Bizimde kızımız olacak ama isim bulamıyoruz şimdilik cemre isminde biraz takıldım. Cemre Cesur 🥰
Cey_Cey_ Hlycsr91 benim adımda Cemre 🥰 yine doğsam Cemre olsun isterim okadar seviyorum ismimi utanmasam kızıma da koyacağım ama daha önce dayımın eski eşi kızına vermişti kendi ismi cemreydi kızınada Cemre Cansın koydu belki fikir olur 🥰
Kubrakarahan Yavrum61 kızımın adı Arya olucak allah nasip ederse 🩷🫶🏼 Azra Afra Alya Mihra Mihrimah Ela Nare Deva Kayra Ecrin Lina
Nur_50 Turna44 çok güzel anlamına geliyor 😁 Vera anlamıda Günah ve haramdan kaçınmak adına sakıncalı durumlardan uzak durma.Alem, kainat, halk ve mahluk
Turna44 Nur_50 güzelmiş gerçekten kızım var ecrin ona uygun bir isim arıyorum ecmel dikkatimi çekti❤️