Bbbsr alyakaram isim zevklerimiz bir tek sizinkiyle uyuyor 😀 abidik kubifik isimler sevöiyorum dümdüz türkçe isimler seviyorum oğlumun adı tuna kızımın nil olcak inşallah
Bendenizanne gudmorningbeya bende elisa gayrimüslim bir isim diye değiştirmek istiyorum 😅 gördükçe söylemekten usandım gayrı 😁
Cey_Cey_ Hlycsr91 benim adımda Cemre 🥰 yine doğsam Cemre olsun isterim okadar seviyorum ismimi utanmasam kızıma da koyacağım ama daha önce dayımın eski eşi kızına vermişti kendi ismi cemreydi kızınada Cemre Cansın koydu belki fikir olur 🥰
irishson_86 Yavrum61 Lidya 🙈 anlamı gerçekten çok güzel. Kadın tabiatlı, güçlü, zarif, akıllı kadın demek. Benim kızımın adı Lydia… Türkçede Lidya olarak kullanılır.
Manolya45- Kahveseverr bende anlamından dolayı Ahsen koyucam kızıma. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bcrnbtll Yavrum61 İlk çocuğumda kızdı ismi Sare Nil şimdi 20 haftalık hamileyim bir kızım daha olacak inşallah 🙏🏻 ona da Neva Nehir ismini koymayı düşünüyoruz rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah 🙏🏻
gudmorningbeya Emine142807 Hz. Zekeriya, Hristiyanlar ve Yahudiler tarafından Zacharias olarak bilinir. Zacharias’ın eşinin ismi ise Elisabeth’tir. Elizabeth olarak da yazılır. Bu ismin kışaltılmışı da Elisa/Elissa/Eliza’dır. Elisa(beth) Hristiyanlar ve Yahudiler tarafından yaygın bir şekilde kullanılan bir isimdir. Özet olarak belirgin bi anlamı yok uydurma isim diyebiliriz 😊
gudmorningbeya Amineazra canlı örnek çıkarmış rabbim karşısına işte şükretsin 😅 burda söylediğimiz halde hayır öyle değil diyenler var 🤦🏻♀️