designermoms Çok sevindim hikayenizi anlatmanıza, bu sürece kadar dayanmanıza. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın bebeğinizi, çok küçük olmamasına sevindim, nerede ne sıklıkla takiplisiniz bilmiyorum ama böbrek ve karaciğer değerleriniz kandan mutlaka takip ediliyordur, onlar çok önemli. Ben gün aşırı takipliydin doktorum risk almak istemedi ama sabırla bekledik, özelde takipliydim. Havuç suyu bende de suyu iyi tuttu bence ama su azalması hiç yoktu. Siz mutlaka takibiniz sık değilse sık yaptırın, tedirginlik vermek için demiyorum ama benim protein kaçağı değeri 1000 li değerlerdeydi, basit idrarda 1+ idi. Sonra basit idrarda 3+ değerlerine çıktığını gördüğü gün aldı muhtemelen 3000 lere çıkmıştı spot idrarda da onun testini yapmadık en son tekrar. Ayrıca su azalması, doppler bozulması, nst bozulması durumlarından herhangi birisinde de alması gerektiğini söyledi. Ben artık tansiyon steteskopu ile bebeğin kalbinş dinliyordum karnıma yaslayarak:) Öyle geçti günler, şimdi de küvöz yolu gözlüyorum. Bebek prematüre değil ama düşük ağırlıklı bebek kategorisinde. Kilosu da artar inşallah dua ediyoruz, enfeksiyonu var bir de