WiseMom Nolmuss Çok geçmiş olsun evladınızı ikiniz de sağlıklı olacak şekilde kucağınıza alın ve kuvözde kalmadan eve götürün inşallah 🥰
Mine9166 Ervaduru hayır EKG ye girdim nabzim 145 çıktı yürüdüğün için olmuştur dedi. Bebeğe bakti ultrasonla kalbine bakti sanirim 14 ü geçmediği için ilaç yazamam dedi kadın dogumcum kasılma için adalat yazmıştı ona devam et dedi. Görmede bozukluk yaşarsan hemen kadın doğuma git dedi.
WiseMom Bsrblr hayır alt sınır 300 çok yüksek değil, araştırılıp takip ediliyordur doktorunuz tarafından?
Ilksen-30 Gerçekten o kadar tuhaf bişey yaşıyorum ki kendim hiç heycan yapmıyorum ama hastane sağlık ocağı neresi olursa o an yüksek çıkıyor buğün ebe ölçtü 16-11 eczaneye gittik 14-8 eve geldik 12-8 aşırı değişik bi durum içten bişey heralde bu durum ben heycan yapmıyorum diyorum da
WiseMom Ilksen-30 Hastane tansiyonu gibi oluyor anladığım kadarıyla. Tansiyon ölçümü için Dinlenir durumda olun en az 15 dakikadır. Yeni kaka yapmış olmayın Yeni yemiş, yeni uyumuş olmayın. Omron kol manşonlu ölçerler en iyisidir. Oturup sırtınızı yaslayarak sol kolu mümkün olduğunca göğüs hizasına kaldırarak düz yatırın ve o şekilde ölçün lütfen. Bütün saydıklarım tahmin edebileceğinizden çok daha fazla etkiler sonucu. Tüm bunları yapıp ölçtüyseniz ölçüm sonucunu ciddiye alabilirsiniz sevgiler❤️
Funda1636 Ilksen-30 aynı durum bende de oluyor evde ölçüp gidiyorum üstelik en pahalılarından aldım aleti ki hata payı olmasın 10 6 çıkıyor .iki adım ötedeki sağlık ocağında 14 8 oluyor . Doktora gidince de aynı durum . Böyle bir sendrom varmış sadece beyaz önlük görünce artan telaş yapma dedi doktorum
Ilksen-30 WiseMom teşekkürler canım evdeki aletim omron kol manşetli hastanede tavan yapıyor evde bişey yok şaşılacak gibi aslında o Panik te yapmıyorum anlamıyorum ya
WiseMom Bsrblr inanın onu bilmiyorum tam atlattım diyip çıkan da var ben bunun net tedavisi yok diye biliyorum ama benim tansiyonum aşırı yükselmese de protein katlanarak ama yavaş bir ivmede arttı.
naneliseker_ WiseMom az yorulsaydım dan kastiniz ev işi falan mı? Bu dediğiniz şey doğuma yakın oluyor sanırım, çokta güzel açıklanmış bilgi sahibi olduk teşekkürler. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah
WiseMom naneliseker_ yani ilk fark ettiğimde de aynı itina ile yaklaşsaydım dedim, ev işi buna dahil tabii:) 30. Haftadan sonra çok çıkıyo ama asıl literatürde 21-22 den sonra çıkabilir diye okuyordum, çok saolun hepimiz inşallah 🙏🏻🫶🏻
trkgleyla nurtrkmn merhabalar bende sizle hemen hemen aynı durumdayım nasılsınız? Bebeğiniz doğdu mu? Kilosu sağlığı iyidir inşallah ❤️
Mrtbrv Sozde merhaba bende 7 aylıkken kaybettım oglumu aynı durumda in fakat 3 ay gectı gebeyim nolur sormayın neden bu kadar erken dıye cok istedim ve yasımdan dolayıda. Henuz doktora gidemedım de idrarda ve kan da var gebelık gorunuyor dedıgınz gıbı 2.sı dha mı riskli
trkgleyla Mrtbrv kötü düşünmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Güzel bir doktor ve perinatologla süreci devam ettirin. Eğer istanbulda yaşıyorsanız size Bağdat Caddesinde Zeki Şahinoğlu var 40 yıl zeynep kamilde hizmet etmiş çok iyi bi doktor ona ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum bende onunla ve kendi doktorumla preklampsi sürecimi tamamlayıp kızıma kavuşmayı bekliyorum 🤲🏻 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah . Tedbir bizden takdir Allahtan❤️🌹
WiseMom Mrtbrv hiç olur mu öyle düşünmek aşk olsun, Allah sabrını versin, evladınıza sağlıkla kavuştursun❤️🫶🏻 Yaşadığım şehirde ünlü bir prof var ona gitmiştim ikincisinde bunu yaşama ihtimali 25% yaşamama ihtimali 75% haliyle dedi.
Sozde Mrtbrv Yaa çok sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin senin ve tüm anne adaylarının❤️ seni çok iyi anlıyorum 7 ay geçti şuan bende düşünüyorum Allahın izniyle sakın korkma ben doktor kontrolünde ilerliyorum hiç kötü birşey yok her hamilelik kendine özeldir bunu kabullendim bende hiç korkmuyorum🙏🏻Ne kadarlık oldu doktora gidebildin mi
ekc Mrtbrv Hiç strese girmeyin bende benzer bir olay yaşadım ikizlerimi 18. Haftada kaybettim. Neden kaybettiğinizin önemi var elbette risklidir ama arkadaşların dediği gibi her gebelik kendi içinde özeldir. İyi bir doktorla başarılı bir sonuca ulaşabilirsin bende 22. Haftadayım doktorumla çok sıkı takipteyiz güvenebileceğin bir perinatoloji bulmanı öneriyorum. Stres yapmamaya çalış Rabbim ol dedikten sonra hepsi olucaktır🙏🏻🙏🏻
yamanls WiseMom merhaba yazınızı yeni okudum. 21+5 im kızımla detaylı usg de öğrendik rahme giden kanın iyi pompalanmadığını.. Ecopirin 150 mg başladı doktorum. Hemşireyim çalışıyorum inanın bütün bildikleri sıfırlanıyor insanın kendi başına gelince 😢 Ne yapmam lazım bilmiyorum stresim çok aklımdan hiç çıkmıyor bebeğim 1 hafta geriden geliyor