WiseMom
Merhaba sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldığınıza çok sevimdim. Maalesef ben bu kadar şanslı olamadım, haftalarca hastanede yatışım olduğu ve tansiyonum kontrol altına alındığı halde zehirlenmeye başladığım için bi öğlen acil sezeryana alındım. Preeklamsiydim ama dosyamda help sendromu yazıyordu. İnsan muamelesi görmediğim bi hastanede yatmak zorunda kaldım yaşadığım ve bana kalan travmalar çok zor. İki gün hastanede kontrol altındaydım ve kızımın küvezde olduğunu sanıyordum, ta ki hayati tehlikem geçince sadece 9 saat yaşadığını söylediler. Melek olmuş benim güzel kızım. 27+1 haftalıktı daha, zor dayandı oda biliyorum kolay gecmedi hamileliğim gezmediğim hastane kalmadı olmadı yaşatamadım. Hayatımda daha büyük bi acı yaşadığımı hatırlamıyorum, Allah’ım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah bize nasip olmamış. ama herkesi bilinçlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu illeti öğrendiğimden beri her sitede her yazıyı okudum. Sezeryandan sonra 33üncü günüm ve ilk defa yorum yapma cesaretinde bulunuyorum. Lütfen hastane yatışlarınızı yapın ve bu durumu kabullenmeye çalışın. Ben ne yazık ki hastanede yatış yaptığım için çok stresliydim Çıkış yapmadığım için çok sinirlendiğim üzüldüğüm günler yaşadım ama iyi ki çıkmamışım o hastaneden. Çünkü zehirlendiğime dair tek belirtim ufak bi baş dönmesiydi ve uyumak istedim. Bu kadar belirtiyle ölümden dönmüşüm meğerse. Sizin sağlığınız bebeğinizin sağlığı demek, o yüzden lütfen yatış yapın bilinçli olalım. Diğer yarımı toprağa koydum, her zaman da yarım kalacağımı biliyorum bu acıyla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum daha. Ölüm korkusu yaşıyorum, psikolojik tedavi görüyorum. Vucudum daha fazla dayanamadığı için vicdan azabı çektiğim günlerim oldu. Rabbimden geldi Rabbim aldı diyebiliyorum sadece. Tansiyon ilacımı hâlâ kullanıyorum ve protein kaçağımda devam ediyor. Bu konular hakkında da çok fazla bilgi yok. Bi sonraki hamileliğimde öğrenmek için çok araştırmıştım ama sanırım protein kaçağı bi kaç ay devam edebilen bi durum. Bunu yaşayan annelerde yorum yaparlarsa sevinirim. Ağlayarak yazdığım için bütün yazılar birbirine girmiş olabilir ama yazmaya cesaret bulmuşken yazmak istedim.