rumeyshaan Çok geçmiş olsun. Herkesin süreci, doktoru ve doktorunun kararları farklı olabiliyor. Ayrıca kişinin ne kadar bilinçli olduğuna göre de değişiyor. Benim tansiyon ve protein değerim devamlı takip edildi. Tansiyonumu hamile kaldığım ilk günden itibaren en doğru ölçüm şekliyle ve en doğru sonuç veren aletlerle kendim takip ettim, not ettim doktoruma bildirdim çünkü genel yapım pimpirikli. Bu sayede protein testini de ben istedim ilk doktorumdan. Çok da iyidir doktorum bulunduğum bölgede çok ünlü ve randevuları dolu bir doktor ona güvendim. Belli şart ve kriterler sağlandığı sürece bebeğimin içeride kalması önemliydi. Sayfalar dolusu okuduğum tezlere güvenerek şunu söylemem gerekir ki 36 haftadan küçük doğan bebekler kuvözde daha çok rahatsızlığa sahip olabiliyor hatta orada yakalanıyor, şimdi teknik bilgi olduğu için detaylandırmayacağım. Allah a emanet tüm yavrularımız. Velhasıl beni yakın takibe aldı ve günaşırı Nst bakıldı, ben evde 2 saate bir tansiyon ölçtüm, çok iyi bakıldım, haftalarım güvenle bu şekilde geçti. Bebeğimde stres yada hareket azalması olsaydı/ tansiyon yükselseydi daha fazla/ bebeğin suyu azalsaydı gibi durumlarda zaten acil sezaryen olacaktım. Doktorumun bilinçliliği, sürecin gidişatı ve benim aşırı kontrolcülüğüm ve doktorumun bana güvenmesi benim onu inandıracak bilinçte olmam sayesinde 37. Haftayı gördük şükürler olsun. Benim sürecim bu şekilde:) Bunun da faydasını hem psikolojik olarak hem süreç olarak gördüm. Size de güzel yavrunuzla sağlıklar ve mutluluklar dilerim❤️