Klomen le hamile kalanlar
Nur_50 Amin inşallah 😊🤲
Nur_50 eş paketini kullandım ben de
Stardust İnşallah benim de hayırla güzel haberle sonuçlanır 🤲
Nur_50 pcos var bende canım eşimde sıkıntı yok
Fener1608 bazen gerek kalmayabiliyor ben kullandım ardından çatlatma iğnesi vurdurdum ama beni çok kötü etkiledi vücudumuda hamile kalmadım sonraki ay kendi kendime kaldım çok şükür
Ben ilk kullanmada hamile kaldım
Fener1608 ben canım adetten bel gün sonra başladım beşgünde içtim sabah akşam olmak üzere,yumurtalarım büyüdü sonra ovitrella çatlatma ignesi oldum ilk denemede tuttu şuan 8haftalıgız,rabbim isteyen herkese nasip etsin bol bol dua🙏🏻
Kadriyecebeciii ignenin ilk günleri ağrı yaptımı?
Nur_50 Yani düzenli kullanamadım advictor panaceya falan kullandım ötekileri de kullandım ama nasip olmadı
AleynaResul Ne güzel Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah bende işe yarar ben de hamile kalırım 😊🤲
Busraa-aa İnşallah ben de kalırım çok amin dualarınızda bizleri de eksik etmeyin nolur 😊
Nur_50 advictor içtim ama athena yeni çıktı sanırım ondan haberim yok
Kadriyecebeciii ben de 3 gün başlıcam öyle dedi doktor 13 üncü gün kontrole gidicem bakalım az kaldı adet olmamada nasıl heyecanlıyım içimde garip bir mutluluk var ben de o güzel haberi alırım inşallah her zaman dua ediyorum herkese Rabbim sizlere de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Fener1608 inşallah canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısiyla sana da nasip etsin doktor kontrolünde kullanıcaksın değil mi?