Birhayalimvr Nur_50 canim ben hep görüyordum diyordum denk geliyordur ya nasıl hamile kalacaklar filan diye etkilidir gerçekten sende mesela adet duzenlimiydi ne sorunun vardı
OnlyBaby Nur_50 bi sorununuz varmıydı bu eş paketini kullanırken bana pcos dedi ama öyle haftalarca adet olmadığım olmamıştı
Stardust Fener1608 Benim 3.ayda oldu. İlkinde yumurta çok büyümüştü rahim duvarım inceydi. 2.de hiç gelişmedi yumurta. 3.ayda her şey yolundaydı 🥰
Nur_50 Fener1608 bizim hiçbir sorun yoktu testler yaptırdık olmuyordu 2.5 yıldır sebepsiz yüksek ihtimalle vitamin eksikliğinden kaynaklıymış doktor mfk sadece eş paketi hamile kaldım ama yumurta yetersizlik olan ek ürünler veriyorlar yada sperm yetersiz olanlara
Nur_50 Fener1608 Athena advıctor eş paketi bunlar kullanmalıydın eş paketi günde 2 kez içtin demi sabah akşam
Fener1608 Nur_50 Yani düzenli kullanamadım advictor panaceya falan kullandım ötekileri de kullandım ama nasip olmadı
AleynaResul Fener1608 bazen gerek kalmayabiliyor ben kullandım ardından çatlatma iğnesi vurdurdum ama beni çok kötü etkiledi vücudumuda hamile kalmadım sonraki ay kendi kendime kaldım çok şükür
Fener1608 AleynaResul Ne güzel Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah bende işe yarar ben de hamile kalırım 😊🤲
AsenaKubra Busraa-aa herhangi bir probleminiz var mydı ? Bende bir düşük yaptm. Bir senedir korunmuyoruz ama hamile kalamadım. Eşimde de bende de hiçbir sorun bulunmadı hersey çok güzel diyor doktorlar. Bu ay klomen verdi adetimi bekliyorum merakla.
Kadriyecebeciii Fener1608 ben canım adetten bel gün sonra başladım beşgünde içtim sabah akşam olmak üzere,yumurtalarım büyüdü sonra ovitrella çatlatma ignesi oldum ilk denemede tuttu şuan 8haftalıgız,rabbim isteyen herkese nasip etsin bol bol dua🙏🏻
Fener1608 Kadriyecebeciii ben de 3 gün başlıcam öyle dedi doktor 13 üncü gün kontrole gidicem bakalım az kaldı adet olmamada nasıl heyecanlıyım içimde garip bir mutluluk var ben de o güzel haberi alırım inşallah her zaman dua ediyorum herkese Rabbim sizlere de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
OnlyBaby Kadriyecebeciii canım çatlama iğnesi oluyosun değerlendiriyosun ya sonraki günlerde değerlendir diye bişey diyomu doktor adete kadar
Kadriyecebeciii Yncygt yok hiç agrım olmadı ama hamileligimi ögrendim günden beri agrım oldu kasık agrım hiç geçmiyo